Stig Tøfting vil slå Rene Dif ud

Den tidligere fodboldspiller Stig Tøfting går efter Knockout i boksekampen mod Rene Dif

Stig Tøfting er klar i mælet før lørdagens boksebrag mod Rene Dif. Den tidligere fodboldspiller går efter at stoppe Aqua-forsangeren før tid i kampen, der bokses lige før bedstefar-braget mellem Brian Nielsen og Evander Holyfield.
"Jeg håber, han får ondt i hovedet," siger Stig Tøfting til Lokalavisen Aarhus, der mødte Tøfting til en af de sidste træninger inden mødet med Rene Dif.
 
Se Stig Tøfting træne før kampen mod Rene Dif
 
Stig Tøfting har de seneste fire måneder trænet næsten hver dag hos den aarhusianske boksetræner Brian Mathiasen, der ser frem til at se sin bokser i ringen.
"Jeg glæder mig til at se, hvordan Rene Dif reagerer, første gang Stig rammer ham. Det plejer at gøre ondt, når han rammer. Der er nogle af sparringspartnerne, der har fået trykkede ribben og blå mærker," fortæller Brian Mathiasen.
 
Se Stig Tøfting træne før kampen mod Rene Dif
 
Boksetræneren håber inderligt, at hans bokser vinder dysten mod Dif. Der er nemlig 100.000 kroner til vinderen, som skal gå til et velgørende formål. Hvis Stig Tøfting vinder, vil han donere pengene til Brian Mathiasens børnehjem for forældreløse børn i Mombasa i Kenya.

null

Publiceret 07 May 2011 18:45