Fejl kostede Stig Tøfting sejren over Rene Dif

Stig Tøfting slog Rene Dif i gulvet i 1. omgang, men Tøfting gik til det forkerte ringhjørne, så Dif fik tid til at komme på benene igen

Den tidligere fodboldspiller Stig Tøfting var tæt på at vinde lørdagens boksekamp mod Aqua-sangeren Rene Dif på Knockout allerede i 1. omgang.
"Rene Dif var rystet og løb væk, da Stig ramte ham med et højre hook. Stig løb efter ham og ramte ham igen, så han røg ned med et brag. Desværre gik Stig ikke til det neutrale ringhjørne, som man skal, når man har sendt modstanderen til tælling, og derfor måtte dommeren stoppe tællingen over Rene Dif. Der gik 18 sekunder, til Rene Dif var på benene igen, så hvis Stig var gået til det rigtige ringhjørne, havde han vundet på knockout i 1. omgang. Det havde været smukt," siger Stig Tøftings træner, Brian Mathiasen.
 
VIDEO: SE HVOR HÅRDT STIG TØFTING SLÅR
 
"Jeg troede sgu' ikke, at Rene Dif ville komme op igen. Det viser, at han var i en imponerende god form. Ellers rejser man sig ikke efter sådan en Knockout," siger Brian Mathiasen.
"Desværre så Stig sig helt blind på at rammme Rene Dif med sit højre hook, efter han havde haft ham i gulvet. Han glemte helt at bokse og score point, så resten af kampen blev mere end lige. Stig vandt 1. omgang med to point, Rene Dif vandt de næste to med et point, og den sidste omgang var lige, så kampen sluttede uafgjort."
"De er jo ikke så dygtige boksere, så det var ikke en skøn kamp, men det var meget underholdende, og publikum var helt vilde," fortæller Brian Mathiasen.
Stig Tøfting sagde efter kampen, at det var hans sidste boksekamp, så han trækker sig tilbage som ubesejret efter to kampe.
Der var 100.000 kroner på højkant til vinderen, så beløbet blev delt i to gange 50.000 kroner, som skal gå til velgørende formål.

Publiceret 08 May 2011 20:00