Stig Tøfting støtter børnehjem med 50.000 kroner

Den tidligere fodboldspiller Stig Tøfting donerer 50.000 kroner til sin boksetræners børnehjem for forældreløse børn i Kenya

Der var 100.000 kroner til vinderen af boksekampen mellem den tidligere fodboldlandsholdsspiller Stig Tøfting og Aqua-sangeren Rene Dif.
Kampen sluttede uafgjort, og derfor bliver beløbet delt mellem de to boksere, som har lovet at donere pengene til velgørenhed. Stig Tøfting donerer som aftalt sin andel til sin boksetræner Brian Mathisaens børnehjem i Mombasa i Kenya.
Der er lige flyttet tre nye drenge ind på Brian Mathiasens afrikanske børnehjem, og boksetræneren viste inden kampen et billede af drengene til Stig Tøfting for at sætte ham op til kampen mod Rene Dif.
"Jeg viste ham billedet og sagde: Se, det er dem her, du slås for," fortæller Brian Mathiasen.
De 50.000 kroner fra boksekampen skal sammen med et tilskud på 75.000 kroner fra Lions Club i Lystrup og 40.000 kroner fra malerforretningen Tidens Farver ved Gert Lausch gå til at bygge en mindre udlejningsejendom i Mombasa.
Byggeriet går snart i gang, og lejeindtægterne vil næsten kunne finansiere driften af børnehjemmet, fortæller Brian Mathiasen.

null

Publiceret 08 May 2011 22:15