Kim Aabech har været spilleberettiget i forårets kampe. Foto: Per Kjærbye

Kim Aabech har været spilleberettiget i forårets kampe. Foto: Per Kjærbye

DBU:

Kim Aabech spiller ikke ulovligt i Lyngby

Kim Aabech har været spilleberettiget i forårets kampe. Det fastslår DBU, som dermed maner Ekstra Bladets historie i jorden

Af
Af Theis Otzen


Dansk-Boldspils Union (DBU) afviser nu påstanden om, at Kim Aabech ikke har været spilleberettiget i forårets første 11 kampe.

Ekstra Bladet skriver ellers onsdag, at rygterne i superligakredse kører på, at Lyngby Boldklub er i fare for at blive dømt som taber af alle forårets kampe som følge af, at de har brugt Aabech ulovligt. Men den historie afviser fodboldunionen nu i en pressemeddelelse.

"En formiddagsavis, som angiveligt bygger sin artikel på informationer, som avisen velvilligt skulle have modtaget fra personer med tilknytning til én eller flere af Lyngby Boldklubs konkurrenter i Superligaen, påstår i dagens udgave, at Kim Aabech skulle have spillet ulovligt i 11 kampe. Uden at tage stilling til det eventuelle skyldsspørgsmål og eventuelle sanktioner i sagen om kontrakt- og lønforholdene mellem Lyngby Boldklub og Kim Aabech, vil DBU på given foranledning afvise, at Kim Aabech ikke skulle have været spilleberettiget for Lyngby Boldklub, som det påstås i avisen," skriver DBU på sin hjemmeside.

Unionens turneringschef Peter Ebbesen oplyser samtidigt, at der eksisterer en af DBU godkendt, gældende Standardspillerkontrakt mellem Kim Aabech og Lyngby Boldklub.

Dog er DBU stadig i gang med at undersøge en disciplinærsag mellem Aabech og Randers FC ligesom Lyngbys kontraktlige forhold med Aabech også er genstand for en undersøgelse. DBU forventer, at den første af de to sager kan afsluttes i næste uge.

null

Publiceret 11 May 2011 10:56