Christian Cederquist (tv.)fra Gentofteklubben Copenhagen Towers sammen med Joachim Christensen (th.) fra Søllerød Gold Diggers.

Christian Cederquist (tv.)fra Gentofteklubben Copenhagen Towers sammen med Joachim Christensen (th.) fra Søllerød Gold Diggers.

To danskere udtaget til World Team i amerikansk fodbold

Amerikansk fodbold i Danmark kan i disse dage glæde sig over, at de to unge danske spillere, Christian Cederquist og Joachim Christensen, er blevet udtaget til World Team U19, som i februar skal spille kampen "International Bowl" i Austin i USA mod det amerikanske U19-hold. Det skriver Villabyerne.dk.
"World Team" blev etableret i 2009 og optager hvert år en gruppe internationale elitespillere og trænere, som har potentiale til at nå langt indenfor sporten.
Christian Cederquist spiller til dagligt i klubben Copenhagen Towers i Gentofte mens Joachim Christensen spiller i Søllerød Gold Diggers.
"Det er fedt at blive udtaget som tegn på, at nogle mener, jeg er en af de bedste i verden. Det har givet mig et kæmpe boost og åbner forhåbentlig døre til de bedste football-skoler i USA", siger Christian Cederquist, der forventer at spille football på et amerikansk college efter sommerferien.
Udtagelsen lover godt for drengenes videre vej indenfor sporten, og hvem ved, måske ligger der en fornem karriere i vente i NFL på den anden siden af atlanten.

Publiceret 25 January 2013 09:46