TV:

Træn mave, bryst og baller med Kira Eggers

På bare 10 uger trænede 38-årige Kira Eggers sig sidste år op til at blive bodybuilder. Gennem et intensivt træningsforløb lykkedes det hende at komme af med mormorarmene, få sixpack, stramme baller og tabe 10 kilo.
Nu er det jo ikke fordi, at Kiras krop fejlede noget før hun gik trænings-amok, tværtimod, men den tidligere nøgenmodel ønskede bare at give sig selv den store udfordring og se, om det kunne lade sig gøre. Det kunne det, og nu er Kira blevet vild med den hårde træning.
TV-indslag: Se Kira træne mave, bryst og baller
Men hvordan lykkedes det hende at nå målet? Og hvad skal du gøre, hvis du vil opnå det samme? Få svaret når Kira Eggers og hendes to personlige trænere, bodybuilder Helle Nielsen og kostvejleder Hanne Olsen, inviterer til træningsseminar i City Fitness i Sønderborg lørdag den 9. marts.
"Det er for dem, som er stagneret i deres træning, ønsker motivation og vægttab. Deltagerne kan prøve at være mig for en dag, både når det handler om kost og træning," siger Kira, som afholdt sit første træningsseminar i København for 14 dage siden.
Se mere om hvordan du kan komme til at træne sammen med Kira Eggers her:

null

Publiceret 07 March 2013 13:43