Jørgen har ramt Oddset-jackpot mange gange:

Sådan gør han

For nylig vandt Jørgen Andersen fra Esbjerg 60.000 kroner på en enkelt tre-kroners Oddset-række. Jørgen spillede på syv uafgjorte fodboldkampe og fik svinget odds-tallet op på 20.030 gange pengene igen.
Men det er bestemt ikke første gang, at vestjyden rammer jackpot på høje fodbold-odds. Hele 14 gange har han vundet store beløb med odds over 1.000. Den ivrige spillers største gevinst lyder på 475.000 kroner.
"Jeg har været rigtig heldig mange gange, men selvfølgelig bliver jeg stadig glad, stolt og lidt høj i hatten, når jeg vinder en ny gevinst," siger Jørgen Andersen, som vedkender, at han er bidt af at spille.
"Ja, jeg er bidt af det. Det er en passion, som fylder en stor del af min fritid," siger Jørgen, som til dagligt arbejder indenfor oliebranchen.
VIDEO: Gense Oddset-babe-finalist få debut på "den lange"

Men hvad er Jørgens hemmelighed?

"Selvfølgelig skal der held til, men når man ser bort fra det og sætter sig lidt ind i tingene, så bliver det nemmere. Jeg spiller eksempelvis kun på uafgjorte resultater, da uafgjort forekommer hyppigt. Og så gælder det om at kigge på, hvem som har noget og spille for, og hvem der måske allerede er rykket op og så videre. På den måde kan man forbedre sine chancer betragteligt," siger Jørgen Andersen til Lokalavisen.dk.
Udover gevinsten på de 60.000 kroner på den enkelte række vandt Jørgen yderligere 112.000 kroner på sin systemkupon, så sidste weekends samlede gevinst lød på 172.706 kroner. Indsatsen var på 806 kroner.
Jørgen fastslår i øvrigt, at han kan styre sit spil og aldrig bliver ludoman, selvom han elsker at spille.
Men måske ville det ikke være så slemt at være ludoman, hvis man bare heldet fulgte én, ligesom det følger Jørgen.
Gense tv-indslag med ludomanen Kim som blev besat af spilledjævlen og tabte alt: "KLIK HER" 

null

Publiceret 06 May 2014 14:45