Gentofte Volleys nye ligadametræner, Colin Carson, bliver interviewet til canadisk tv.

Gentofte Volleys nye ligadametræner, Colin Carson, bliver interviewet til canadisk tv.

Ny cheftræner flyver ind fra Canada

Canadisk volleyball-profil skal stå i spidsen for Gentoftes ligadamer

Af
Af Mikael Østergaard

Colin Carson er navnet på Gentofte Volleys nye cheftræner for ligadameholdet.
“Det er fantastisk, at det er lykkedes os at trække en af Canadas mest hædrede volleyball-profiler til Danmark og Gentofte”, fortæller en meget tilfreds klubformand, Ulrik Hesse.
“Jeg er naturligvis ikke helt tilfreds med, at det har taget forholdsvis lang tid at finde den helt rigtige cheftræner til vores unge og ambitiøse ligahold, men Colin Carson har været værd at vente på. Han kan tilføre holdet og klubben de helt rigtige impulser med henblik på at få os op blandt de førende i dameligaen”.
Colin Carson har været tilknyttet Thompson Rivers University i en årrække som spiller og coach. Som coach har han trænet regionshold og andre udvalgte hold i Canada. Som spiller har han været på Canadas ungdomslandshold, ligesom han var hæver og anfører for universitetets hold. I begyndelsen af 2014 blev han hædret for sin sportlige indsats ved at få tildelt en Canadian Interuniversity Sport Award.
Ligadamernes forberedelser til sæsonen er i gang. Bo Møllgaard vil også i den forestående sæson assistere omkring holdet.
“Vi arbejder fortsat med vores egne unge talenter som grundsubstansen i ligatruppen. Vi vil i år dog tilføre truppen lidt mere rutine. Dermed kan vores unge spillere på banen få spillemæssig støtte fra nogle, der har prøvet en del mere end vores unge spillere af egen avl”, siger Bo Møllgaard, der ser frem til samarbejdet med Colin Carson.

Publiceret 18 August 2014 09:30