Niels-Kristian Iversens sæson er i fare efter et grimt styrt i det polske Grand Prix løb lørdag aften.

Niels-Kristian Iversens sæson er i fare efter et grimt styrt i det polske Grand Prix løb lørdag aften.

Niels-Kristian Iversen i grimt styrt - sæsonen er i fare

Niels-Kristian Iversen var ved at veksle en heatsejr til en plads i semifinalen, da et grimt styrt satte en stopper for medaljedrømmene. De første meldinger går på en knæskade, der kan koste resten af sæsonen

Han var egentlig på vej mod en heatsejr foran suveræne Greg Hancock, da et grimt styrt sendte Niels-Kristian Iversen i slaggerne sammen med den sympatiske amerikaner. Begge kørere blev hastet på hospitalet, hvor danskeren fik den ventede og noget nedslående melding.
"Det ser ud som om, ledbåndet i knæet er revet over, og der kan være yderligere skader. I løbet af de kommende dage skal jeg have en MRI-scanning, der giver et bedre billede af skaderne, men der kan også være skader på korsbåndet. Under alle omstændigheder kan det meget nemt være slut for mig i denne sæson, og det må jeg indstille mig på, selvom jeg havde en god chance for at kæmpe med om sølvmedaljen. Hvis det er tilfældet, må jeg bare komme tilbage endnu stærkere næste sæson," siger Niels-Kristian Iversen i en pressemeddelelse fra sygesengen, hvor han giver følgende beskrivelse af styrtet.
"Jeg ligger forrest, da jeg rammer et spor, så jeg mister kontrollen over cyklen. Derfor må jeg tage gassen lidt af, og så kommer de andre bagfra. Jeg bliver filtret sammen med Greg Hancock, og det er bare sort uheld. Det er rigtigt ærgerligt, at han også bliver skadet, men jeg håber, at han hurtigt er tilbage, så han kan forsvare sin førsteplads i Grand Prix-serien," lyder det fra Niels-Kristian Iversen, som inden dagens Grand Prix i Gorzow var på en samlet fjerdeplads i løbsserien.

Publiceret 31 August 2014 14:30