Per Holten-Møller og Olaf Eller er fortid som trænere i ishockeyklubben Rungsted Seier Capital.

Per Holten-Møller og Olaf Eller er fortid som trænere i ishockeyklubben Rungsted Seier Capital.

Rungsted skiller sig af med trænerduo

Rungsted Seier Capital går nu på jagt efter træner på fuld tid

Af
Af Fred Jacobsen

Rungsted Seier Capital skal på jagt efter en ny træner til  den kommende sæson. Og han skal være fuldtidsprofessionel, fastslår direktør Thomas Friberg.
"Vi har en målsætning om top fire i næste sæson og spille om guld om to år. Det skal vi have en fuldtidstræner til," siger direktøren til Ugebladet.
I dag meddelte han det nuværende trænerpar, Per Holten-Møller og Olaf Eller, at det er slut. Det er sket, uden at Rungsted Seier Capital har en anden træner i pipelinen.
"Efter et telefonbestyrelsesmøde tirsdag blev vi enige om, hvad vi vil på trænerposten. Så nu gælder det om at tage ud og finde den rette profil", lyder det fra Thomas Friberg.
Han bekræfter over for Ugebladet, at det var hans og bestyrelsens beslutning at afslutte samarbejdet med de to nuværende trænere, som begge har arbejdet på deltid. Og han afviser at bruge ordet fyring.
"Det vil jeg ikke kalde det. For deres kontrakter udløb jo med denne sæson," oplyser Thomas Friberg.
Når Rungsted Seier Capital ønsker at skifte ud på trænerposten, så skyldes det, klubbens ambitioner kræver det.
"Videoanalyser og lignende er eksempelvis noget, som deltidstrænere ikke har den fornødne tid. Og som den mest kapitalstærke klub i dansk ishockey kan vi ikke være den eneste i Metalligaen, der ikke har en fuldtidstræner," mener Thomas Friberg.
Han mener i øvrigt, at den nu afsluttede sæson har været god ud fra et forretningsmæssigt synspunkt, selv om det rent sportsligt sluttede skidt med fire nederlag i træk i slutspillet.
På økonomisiden har der været stor fremgang, som dels skyldes et voksende partnernetværk, efter at finansmanden Lars Seier Christensen købte en stor aktiepost og siden blev navnesponsor.

null

Publiceret 23 March 2016 14:33