Foto: Mostphotos

Foto: Mostphotos

Superligaklub smækker kassen i:

Ingen løn til spillerne i dag

Der pågår stadig forhandlinger om en overtagelse af Lyngby Boldklub, og man forventer en snarlig afgørelse

Af
Lars Schmidt

Som frygtet er der endnu ikke kommet en løsning om fremtiden for den professionelle afdeling af Lyngby Boldklub, superligaholdet.

I dag, onsdag den 31. januar, var sidste frist, hvis lønninger og skattegæld skulle betales til tiden. Den frist er ikke blevet overholdt.

Hverken spillere eller ansatte i Lyngby Boldklub har således fået løn på månedens sidste dag. Men alt håb er ikke ude. Der arbejdes på højtryk i kulisserne på at få fundet en løsning. Og man venter en afgørelse meget snart, siger klubbens operationelle direktør, Kenneth Mikkelsen, til Det Grønne Område:

”Vi kan bekræfte, at ingen i Lyngby Boldklub A/S har fået deres løn her til morgen. Alle ansatte og spillere blev informeret i går aftes omkring dette,” siger han - og beklager:

”Det er selvfølgelig beklageligt, men da der stadig er forhandlinger om klubbens fremtid, forventer vi en snarlig afgørelse.”

Ifølge Det Grønne Områdes oplysninger har ingen spillere forladt klubben, fordi de ikke har fået løn til tiden. Alle er dækket af Lønmodtagernes Garantifond.

null

Publiceret 31 January 2018 10:13