Toptennis lørdag og søndag:

Her skal DM afgøres

For andet år i træk er Ølstykke Tennisklub vært for Danmarksmesterskabet for hold. Her kan tilskuerne blandt andet se frem til at se Frederik Løchte Nielsen i aktion

Ølstykke Tennisklub er for andet år i træk vært, når de allerbedste mandlige og kvindelige tennisspillere i Danmark tørner sammen i weekenden i kampen om Danmarksmesterskabet for hold.

Sidste runde i Eelitedivisionens mellemspil blev færdiggjort lørdag d. 24. februar og deltagerne kendes nu. Hos herrerne er det KB, HIK, Lyngby og Virum-Sorgenfri. Det er Virum's første medaljespil nogensinde, så det bliver interessant at følge dem. Hos damerne er det KB, Gentofte, Hørsholm-Rungsted og Birkerød.

Tilskuerne kan glæde sig både på herrer og damesiden, da det potentielt kan blive en samling af nuværende Davis Cup-spillere som Frederik L. Nielsen (Lyngby) og Thomas Kromann (HIK), Fed Cup-spillerne, Karen Barritza (Birkerød), Emilie Francati (Gentofte) og Mai Grage (KB), samt Martin Pedersen (KB) og Karina I. Jacobsgaard (KB), som henholdsvis har spillet på det danske Davis Cup- og Fed Cup-hold.

Dermed er det helt sikkert at nogle af de bedste herrer og damer i landet gæster Ølstykke Tenniscenter og det vil være helt gratis at komme og se på.

Næstformand i Ølstykke Tennisklub Martin Jørgensen ser igen i år frem til en spændende weekend med tennis på højeste danske niveau. Klubben håber at se så mange publikummer som muligt, som kan skabe stemning omkring kampene.

Tydelig markering

”Når Ølstykke får tildelt sådan et arrangement igen, af Dansk Tennis Forbund, så er det en tydelig markering af at ØTK fortsat er på vej tilbage på tennis-landkortet. Der var ros fra alle sider, for sidste års arrangement. Så forbundet ved at de får en god oplevelse igen. Vi er stolte over at vores lille tennisklub kan få et arrangement af den størrelse to år i træk. Sidste år var der cirka 800 personer forbi i løbet af weekenden. Det regner vi med gentager sig i år,” siger Martin Jørgensen.

Egedals borgmester Karsten Søndergaard vil være med til åbningen af medaljespillet. Lørdag den 10. marts spilles semifinalerne med kampstart kl. 09.00, og søndag den 11. marts spilles finalerne og bronzekampe med kampstart kl. 9.00.

Publiceret 08 March 2018 15:10