Arkivfoto: Kim Haugaard/Ritzau Scanpix

Arkivfoto: Kim Haugaard/Ritzau Scanpix

Bjørnene brøler videre i Europa:

Nu er de i semifinalen

Bakken Bears slog ESSM Le Portel fra Frankrig ud af FIBA Europe Cup

Basketballholdet Bakken Bears er videre til semifinalerne i FIBA Europe Cup efter en højdramatisk kamp på udebane i Frankrig mod ESSM Le Portel.

De danske mestre havde vundet den første kamp på hjemmebane med 76-62 og kunne dermed tillade sig at tabe med 13 point og alligevel gå videre fra kvartfinalerne.

Det så ikke ud til at lykkedes, da Le Portel en overgang var foran med hele 23 point. Danskerne fik reduceret, men var i slutningen af kampen stadigvæk bagud samlet set. Med blot fire sekunder tilbage fik Bears reduceret til 78-64, så kampen sluttede med en sejr til franskmændene på 14 point, det samme antal point danskerne havde vundet med på hjemmebane. Det skriver Bakken Bears på sin hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Bakken Bears fortsætter med at imponere i Europa

Dermed skulle de to hold ud i forlænget spilletid, som Bakken Bears kom bedst i gang med. Aarhusianerne chokstartede med at lave de første otte point, som banede vejen for den samlede sejr.

ESSM Le Portel vandt kampen med 86-80, men Bakken Bears gik videre på bedre pointscore.

I semifinalen skal Bakken Bears møde vinderen af kampen mellem Avellino fra Italien og Juventus fra Litauen. Italienerne er favoritter efter uafgjort i den første kamp i Litauen.

Semifinalerne spilles 11. og 18. april.

 

Publiceret 28 March 2018 08:09