Carsten Nøhr Nielsen kunne ikke rumme glæden, der ophobede sig i ham, da han havde krydset mållinjen.

Carsten Nøhr Nielsen kunne ikke rumme glæden, der ophobede sig i ham, da han havde krydset mållinjen.

Rygproblemer og dehydrering kunne ikke stoppe Carsten:

Gennemførte vanvittigt ultraløb på tyfon-ramt ø

Ultraløberen Carsten Nøhr Nielsen gennemførte sit livs hidtil hårdeste udfordring i form af ultraløb på Fiji

Af
Joachim Weichel

Selvom ultraløberen Carsten Nøhr Nielsen fra Hørsholm de seneste par år har gennemført udfordrende ultraløb i blandt andet Portugal, Irland og Sydafrika, gennemførte han sit hidtil hårdeste løb for nylig, da han krydsede mållinjen ved Lost Island Ultra-løbet på øen Fiji.

Det skete efter fem dages aktion, hvor samtlige etaper var blevet forkortet på grund af, at øen dagene op til løbet var blevet hærget af cyklonen Josie. En dag forsinket blev løberne alligevel sendt ud på den mudrede og våde rute, der skulle gå hen og blive Carstens største udfordring som løber.

Allerede på førstedagen endte Hørsholm-borgeren nemlig dehydreret kort inde på ruten, og det skulle vise sig kun at være begyndelsen på mareridtet. Kort tid efter Carsten var kommet op igen, blev han ramt af rygproblemer, og på kort tid gik klassementdrømmene op i røg - nu var målet at gennemføre.

Denne mission lykkedes heldigvis efter en mental kamp med sig selv. Her blev han dog hjulpet på vej af den smukke natur, der gav ham blod på tanden til at fortsætte på trods af smertehelvedet. Den kastede også en nærmest euforiserende følelse af sig, da hans krop mødte havvandet, som han skulle ud i for at krydse mållinjen på sidste etape.

null

Publiceret 13 April 2018 22:37