Mogens Palle havde glædet sig til at præsentere både Sarah Mahfoud og hendes bror Allan Mahfoud til støvnet, som nu må udskydes. Pressefoto

Mogens Palle havde glædet sig til at præsentere både Sarah Mahfoud og hendes bror Allan Mahfoud til støvnet, som nu må udskydes. Pressefoto

Stort boksestævne ramt af aflysning:

Boksere kan ikke få indrejsetilladelse

Afbud fra skadesramte boksere og problemer med indrejsetilladelse til boksere fra Afrika betyder, at arrangørerne udskyder Danish Fight Night i Hillerød

Et stort anlagt boksegalla, som skulle have været afholdt i Frederiksborgcentret fredag 27. april, er nu blevet udskudt.

Arrangørerne bag Danish Fight Night beklager i en pressemeddelelse, at de ser sig nødsaget til at aflyse stævnet.

“En række skader og fornyede problemer med visum og indrejsetilladelse til Danmark for en række boksere fra Afrika har gjort det umuligt at gennemføre et tilfredsstillende stævne i FrederiksborgCentret, hvor der ellers skulle have været to titelkampe på plakaten,” skriver arrangørerne.

Ingen Mahfoud-kampe

Dermed må 28-årige Vild med Dans-vinder og hillerødbokser Sarah Mahfoud vente lidt endnu med at få sin chance for at vinde IBF's interkontinentale mesterskab.

Enock M. Poulsen, som skulle have forsvaret sin IBF jr. VM-titel i super letvægt, og de øvrige danske boksere – samt det danske boksepublikum - må ligeledes væbne sig med tålmodighed, imens arrangørerne søger efter en ny dato, som vil blive offentliggjort snarest.

To danske afbud

Der er indløbet to danske afbud i denne uge, hvilket i sig selv ikke er nok til at føre til aflysning. Men oven i det har en række afrikanske boksere - herunder de to titeludfordrere fra henholdsvis Sydafrika og Ghana – trods de oprindelige tilkendegivelser om godkendelse alligevel ikke fået grønt lys til at komme ind i Danmark, skriver arrangørerne.

”Jeg er meget ked af at måtte skuffe de danske boksefans og ikke mindst bokserne, som har haft en forventning om at komme i kamp 27. april. Skader kan man ikke gardere sig imod. Til gengæld piner det mig, at det har vist sig så problematisk at få godkendelse til at hente en række dygtige afrikanske boksere herop i tide. De aktuelle forhold gør det decideret vanskeligt at dyrke sportsligt samkvem med afrikanske lande, og det må vi naturligvis tage konsekvensen af fremover,” udtaler promotor Mogens Palle.

Publiceret 20 April 2018 10:46