Foto: Adobe Stock

Foto: Adobe Stock Alex - stock.adobe.com

Politibetjent dræbt i tjeneste: Nu æres han ved EM-kvalifikationskamp

Det danske politilandshold i fodbold for kvinder skal spille mod Ungarn i Esbjerg for at ære dræbte Magnus Buhl Hansen, der var en del af trænerteamet på holdet.

Det danske politilandshold i fodbold for kvinder skal fredag den 15. november spille EM-kvalifikationskamp mod Ungarn. Kampen spilles på Blue Water Arena for at ære den 35-årige politiassistent Magnus Buhl Hansen, der i sommer blev dræbt i en trafikulykke på Langebro i København, mens han var i tjeneste. Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Magnus Buhl Hansen stammede fra Ansager ved Varde. Han havde en del af sin uddannelse og arbejdede også efterfølgende ved Syd- og Sønderjyllands Politi, hvor han var en dygtig politimand og meget værdsat kollega. Han var kendt for sin energi, sit gode humør og altid store hjælpsomhed. Indtil den skæbnesvangre nat, tirsdag den 23. juli arbejdede Magnus i København.

Her blev han klokken 00.24 torpederet frontalt af en Audi A6, ført i høj fart af en 25-årig mand, og han efterlod sig kone, en 2-årig søn og et ufødt barn.

Træner for landsholdet

Siden 2015 havde Magnus Buhl Hansen været en del af trænerteamet på kvindernes politilandshold, og han havde også et stort ønske om, at en af kvindernes kampe kunne spilles i Esbjerg. Dette ønske går hermed i opfyldelse.

På fredag åbnes dørene på stadion kl. 15.00. Der er åbningsceremoni kl. 15.30, og kampen starter kl. 16.00. Her vil der blive holdt et minuts stilhed, og de danske spillere og dommerne spiller med sørgebind, oplyser politiet.

jn

Publiceret 13 November 2019 16:50