Covid-19-pulje til kompensation

Nu er der mulighed for foreningen og institutioner at få tilført noget af det tabte

Artiklens øverste billede
Vandsportsforeninger har også mulighed for at søge om støtten. Pressefoto

kompensation En række foreninger og institutioner har mistet indtægter på grund af Covid-19. Derfor offentliggør Udvalget for plan, udvikling og kultur nu Covid-19-puljen, der er en kompensationspulje for foreninger og institutioner i Syddjurs Kommune.

En række nationale støtteordninger har kompenseret for forskellige typer af tab og mistede indtægter, men ikke alle aktører i Syddjurs Kommune har kunne få støttemidler. Derfor åbner Udvalget for plan, udvikling og kultur nu op for Covid-19-puljen, som skal gøre det muligt at opnå ekstraordinær støtte som konsekvens af Covid-19.

"Udvalget for plan, udvikling og kultur ønsker at række en hjælpende hånd ud til de foreninger og institutioner i Syddjurs Kommune, som ikke har mulighed for at søge kompensation andre steder," siger formand for Udvalget for plan, udvikling og kultur Riber Hog Anthonsen i en pressemeddelelse.

Tabet af indtægter kan have mange forskellige årsager. Man kan have mistet indtægter under nedlukningsperioden, eller man kan under nedlukningsperioden have mistet muligheden for at forberede aktiviteter, der skulle give indtægter på et senere tidspunkt.

Covid-19-puljen er en kompensationspulje for institutioner og foreninger inden for kultur, fritid, idræt og landdistrikter, som har haft reelle tab i forbindelse med afholdte eller forventede udgifter under Covid-19.

For at gøre sig fortjent til en bevilling fra Covid-19-puljen skal man som udgangspunkt have forsøgt at opnå andre former for kompensation, som for eksempel lønkompensation, støtte fra DGI's puljer eller støtte fra private fonde. Man skal ligeledes kunne redegøre for, hvordan/om man har iværksat andre aktiviteter, der kan give forøgede indtægter som kompensation for de indtægter, man har mistet. Man kan som udgangspunkt ikke modtage støtte, hvis man ikke har udtømt alle relevante muligheder for at få støtte andre steder.

Ansøgningsfrist er 15. marts 2021, og puljens størrelse er på 350.000 kroner.

mj

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.