UCS10 uddanner 50 unge lokale fodboldtrænere

Målet er at klæde de unge mennesker på til et blive børnetrænere

Artiklens øverste billede
50 elever fra UCS10 har betsået DBU C1 børnetræneruddannelsen. Pressefoto

50 elever på UCS10 - 10. klassecenteret i Skanderborg er gennem deres timer på fodboldlinjen fået en DBU træneruddannelse. Eleverne har igennem vinteren været igennem 4 spændende moduler og fik dermed bevis på med DBU C1 børnetræneruddannelsen.

Det fortæller UCS10 i en pressemeddelelse.

UCS10 og fodboldlinjen har med denne uddannelse rettet fokus imod udvikling af ungtrænerne i og til de lokale klubber i området.

"Vi tror på, at en målrettet uddannelse til denne aldersgruppe, både vil motivere, udvikle og dygtiggøre eleverne inden for trænergerningen. Men mindst lige så vigtigt, så vil det øge chancerne for at fastholde eller starte trænergerningen hos eleverne, da de gennem uddannelsen er langt bedre klædt på til den svære og krævende opgave, som det er at være børnetræner i deres lokale klub eller evt. på diverse DBU fodboldskoler."

"Vi glæder os over den store motivation der har været hos eleverne for at uddanne sig i trænergerningen og ser frem til, at følge udviklingen hos nogle af fremtidens dygtige og engagerede trænere i lokalområdet," lyder det fra UCS10.

cns

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen