Fodbold: Kolind-Perstrup vil væk fra de trælse jumbopladser i Serie 1

Cheftræner Dennis Holdgaard er trods tabet af holdets anfører optimistisk inden Kolind-Perstrup IF’s sæsonstart

Artiklens øverste billede
Angriberen Mikkel Damgaard Møller Jensen meldes fit for fight og i fin form og klar til at forstærke Kolind-Perstrup IF’s hold i Serie 1. Arkivfoto: Martin Schultz

En frisk start – det er hvad Kolind-Perstrup IF’s herrer i Serie 1 har brug for. Og cheftræner Dennis Holdgaard er optimistisk på sit holds vegne.

”Kolind-Perstrup IF er et hold, som har konsolideret sig i Serie 1, og et hold med en god moral, som stadig formår at levere, når det spidser til. Nogle gange klarer vi os lidt med hiv og sving, men jeg tror vi kan spille op med alle holdene i puljen. Vi går ikke efter oprykning, men jeg er tilfreds, hvis vi kan etablere os i midterfeltet. Bare vi kan holde os væk fra de trælse pladser i bunden,” siger Dennis Holdgaard, som er startet sæsonen med tre ugentlige træninger med sit hold under hensyntagen til myndighedernes corona restriktioner for udeidrætten.

Kolind-Perstrup IF har til denne sæson taget afsked med holdets anfører og krumtap, midtbanespilleren Daniel Bagger Pedersen, og kantspilleren med det hurtige antrit, Rasmus Meyland, som begge har valgt at skifte til TRIF.

Daniel Bagger Pedersen blev valgt ind i KPI fodboldbestyrelsen generalforsamlingen i 2020.

Stor kanin i hatten

Men Dennis Holdgaard er fortrøstningsfuld, for hans hold har fået tilgang af en ung spændende spiller. Det er midtbanespilleren Lasse Svith, som senest har været en del af FC Djurslands U19 trup.

”Lasse Svith er en dygtig ung spiller på midtbanen. Han har været plaget af skader i sidste sæson, men er nu klar til at træne med os,” siger Dennis Holdgaard, som også hiver en anden kanin op af hatten i forbindelse med præsentationen af forårets trup.

”Mikkel Damgaard Møller Jensen har meldt sig skadesfri og fit for fight. Han har holdt sig i form under corona nedlukningen og ser ud til at være en af de spillere, som er i bedst form. Han vil være i spil til vores start-ellever,” siger Dennis Holdgaard.

Den fysisk stærke angriber, som har fået sin fodboldopdragelse i IF Midtdjurs og har været en tur om Randers FC som ungdomsspiller, har ellers været skadet i flere år. Så skadet, at han har været holdleder og assistenttræner for at være med omkring holdet i Kolind.

”Mikkel Damgaard Møller Jensen er stadig assistenttræner og en spiller jeg arbejder tæt sammen med. Men når han byder sig til og er i god form, så er han en forstærkning.”

Dennis Holdgaard har sin trup intakt på nær de to spillere, som starter i TRIF. Det er en god blanding af rutinerede og unge spillere.

”Jeg forventer også at få holdets lidt ’ældre herrer’ som Claus Koch Blomstrand, 34, og Kasper Høegh Therkildsen, 35, i gang, når græsset bliver lidt grønnere.”

En fair løsning

Kolind-Perstrup IF havde en nervepirrende sæson i efteråret og lå faktisk under nedrykningsstregen, da DBU Jylland lukkede turneringen i begyndelsen af november. I den sidste kamp, der blev spillet, tabte holdet ude mod topholdet Christiansbjerg IF med 3-2 efter en heltemodig indsats. Men med to kampe igen at spille havde Kolind-Perstrup IF en teoretisk chance for at redde sig ved egen hjælp i bunden af rækken og forblev derfor i Serie 1, da DBU Jylland gjorde regnskabet op efter nedlukningen.

”Vi er glade for at DBU Jylland valgte en fair løsning ved at efterkomme de hold, som havde muligheden for at rykke op eller undgå nedrykning. Man kunne have valgt andre løsninger, men det her er en god og fair løsning,” sagde Dennis Holdgaard til Lokalavisen, efter at DBU Jyllands beslutning blev kendt i efteråret.

Kolind-Perstrup IF havde ellers fået en perfekt start i efteråret med en sejr over Dronningborg B, men fik ikke mange point efterfølgende i den jævnbyrdige pulje og havde kun hentet 11 point i 12 kampe, da sæsonen sluttede med to kampe tilbage at spille

”Vi var udfordret i en pulje, hvor alle hold slog alle. Det var stolpe ud for os, og vi tabte flere kampe med små marginaler,” siger Dennis Holdgaard.

I foråret kan Kolind-Perstrup IF i Serie 1 se frem til lokalopgør mod Vivild IF og ikke mindst oprykkerne fra TRIF. Desuden skal holdet møde VRI og to mere ukendte hold fra storbyen, FAML, Århus og Aarhus Juniors med den stærke målmand Christopher Hazra (tidligere Randers Freja), samt Silkeborg KFUM og Fårvang IF.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.