Flere medlemmer og nye investeringer

IF Midtdjurs’ fodboldafdeling forventer at afholde sin generalforsamling efter påske

Artiklens øverste billede
IF Midtdjurs har fået flere nye trænere tilknyttet, som Michael Laursen (tv.) og Jack Bisgaard Jensen. Duoen er med til at træne de helt små piger og drenge i klubben fra 4 til 6 år. Arkivfoto

RYOMGÅRD Som mange andre foreninger måtte IF Midtdjurs’ fodboldafdeling i februar udsætte sin generalforsamling på grund af Corona restriktionerne, men satser på at kunne gennemføre den ordinære generalforsamling tirsdag 13. april kl. 19.00 i Klubhusets cafeteria i Ryomgård.

Her kan medlemmerne se frem til valg af nye ansigter på flere tunge poster, men kan også diskutere et år med mange nye initiativer og sportslig fremgang trods alle Corona restriktionerne, især i foråret.

Anfører Mathilde Lykke, datter af den tidligere førsteholdsspiller Ivan Nielsen, er en del af et ungt og talentfuldt dameseniorhold, som er rykket op i Serie 1 og har udsigt til at blive endnu stærkere i de kommende år. Arkivfoto

Fodboldafdelingen har kunnet notere sig en fremgang i medlemstallet fra 301 til 349 i løbet af 2020. Et strategisk mål er, at nå over 400 medlemer inden for en overskuelig årrække.

Og interessen for at spille fodbold kan også aflæses på banen, hvor IF Midtdjurs stiller hold i samtlige pigerækker og kan se sit 11-mands damehold i seniorrækken rykke op i Serie 1.

Klubbens stærke U15 pigehold er igen repræsenteret i Liga 1A og går et hårdt forår i møde. Pigerne skal både til Fyn for at møde Team Odense Q og til Nordjylland flere gange for blandt andet at møde AaB. U15 pigerne skal ud og hente point med en ny træner, Mickie Borch, i spidsen. Mickie Borch med en fortid som træner i blandt andet VSK, Skødstrup SF og Vorup B, får hjælp af Henrik Ø.K. Andersen og Dannie Damgaard Hansen som assistenter

På drengesiden har klubben hold i samtlige rækker fra U4 til U13 og har også 11-mandshold hos både U16 og U19. Seniorafdelingen med den unge seniortræner Rasmus Brasch, 23, ved roret og Michael Stegger Jensen som team koordinator for hele afdelingen forventes at stille med tre seniorhold og to Old Boys hold. To tidligere seniorspillere, Mads Bojer Simonsen og Jens Jonathan Adreassen, har ansvaret for andetholdet i Serie 5.

Idrættens uderum

Samtidig med den sportslige fremgang er der en spændende udvikling i gang på anlægget i Ryomgård. De seneste år med egen kunstgræsbane har sat sine spor.

“Investeringen i kunstgræsbanen AC Huse Park har været rigtig og meget givtig, fordi den har givet os optimale forhold træningsmæssigt og fleksible muligheder for også at spille midtugekampe,” siger den afgående fodboldformand Lars Norman Thomsen.

Ved siden af kunstgræsbanen er et Idrættens uderum under etablering med foreløbig to pannabaner og en Goal Station bane på vej. Et nyt lysanlæg forventes opført i 2021 på nabobanen til kunstgræsbanen ud mod Marie Magdalene med støtte fra Syddjurs Kommune. I det nordlige sving på stadion har “Tirsdagsholdet” af frivillige udvidet og forbedret fodboldafdelingens klubhus med boldrum og mødelokale til 50 personer, og senest med en overdækket terrasse med god udsigt til kampbanen.

Generalforsamlingen skal vælge en ny formand efter Lars Norman Thomsen, som efter en årrække i spidsen for fodboldafdelingen stopper i IFM. Desuden skal der vælges ny kasserer efter Leif Nielsen.

Der er fundet dygtige afløsere til at tage over, men de pågældende skal naturligvis have bekræftet deres mandat på generalforsamlingen.

Lars Norman Thomsen og Leif Nielsen fortsætter dog i tremands-bestyrelsen for Kunstbaneforeningen sammen med Jakob Olesen.

Kunstbaneforeningen, der ikke hører under IFM-paraplyen, holder generalforsamling mandag 12. april ligeledes i Klubhuset klokken 19.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen