Seriefodbold: 'Bubber' scorede hattrick i storsejr til Nørager B

Nørager B vandt med 8-1 over VSK Aarhus i sæsonpremieren i Serie 2

Artiklens øverste billede
Kristoffer ”Bubber” Frandsen blev ”Årets spiller” i Nørager B sidste år og startede den nye sæson med at score tre mål i 8-1 sejren over VSK Aarhus. Han havde sin søn Valde Fisker Frandsen på dengang fem måneder med til fodbold 24. oktober og bidrager således med nyt talent i Nørager B. Arkivfoto: Martin Schultz

Med en storsejr på 8-1 fik Nørager B en noget nær perfekt start på den nye sæson, da traditionsklubben i puljens første kamp på et tilskuerløst Nørager Stadion torsdag sendte VSK Aarhus med den tidligere IF Midtdjurs spiller, unge Niels Peter Følle Petersen, på holdet hjem til smilets by med en ordentlig røvfuld.

”Vi gik ind til kampen med en vis spænding, men jeg havde forventet, at vi kunne slå VSK Aarhus. At det gik så godt var en kombination af, at vi var gode, og at VSK var et mindre godt hold. Jeg er sikker på, at vi får meget mere modstand, når vi næste lørdag møder Skødstrup SF på udebane,” siger Nørager B’s nye cheftræner Jeppe Friis, som allerede i pausen i sin debutkamp kunne se sit hold være godt på vej mod en storsejr.

Jan Ankerstjerne bragte Nørager B foran med 1-0 allerede efter to minutters spil på Rasmus Bang Rasmussens forarbejde, da unge Ankerstjerne kunne sende bolden i et tomt VSK mål. Derefter afgjorde Nørager B reelt kampen i løbet af fem gyldne minutter et stykke hen i 1. halvleg, da Christian Basballe på venstre kant leverede tre assists, så først Kristoffer ”Bubber” Frandsen to gange og derefter lillebror Jan Ankerstjerne kunne bringe Nørager B foran med 4-0, da der var spillet 35 minutter.

”Med tre så hurtige mål dræbte vi kampen inden halvlegen,” mener Jeppe Friis.

'Bubber' tæt på fire mål

”Vi blev lidt udfordret i starten af 2. halvleg og startede skidt. VSK fik efter 12 minutter reduceret til 4-1 på et tilfældigt mål, da bolden blev rettet af,” fortæller Jeppe Friis, som efter pausen gav debut til Mads Kusk, som er kommet til Nørager B fra Ørsted IF. Kusk blev sat ind på kanten i stedet for Christian Basballe, men blev rykket ind i en mere central position, da Jeppe Friis efter godt et kvarter skiftede Jonas Friis ind på venstre back pladsen i stedet for Gökhan Tokay og Mathias Fisker ind på højre kant i stedet for Jan Ankerstjerne.

Med nye kræfter på banen fik Nørager B igen gang i målscoringen, da først Rasmus Bang Rasmussen scorede til 5-1 på en returbold efter et hjørnespark. Rasmus Bang Rasmussen scorede også til 6-1, da han fik bolden serveret efter et godt bandespil i venstre side mellem de to indhoppere Jonas Friis og Mathias Fisker.

Nørager B holdt trykket på modstanderen kampen ud. Med fem minutter igen splittede Christian Basballe, som var kommet på banen igen i stedet for Michael Jensen, VSK’s forsvar med en bold i dybden til Kristoffer ”Bubber” Frandsen, som scorede sit tredje mål. Og kort før udløbet af den ordinære spilletid kunne ”Bubber” have scoret sit fjerde mål, da Mads Kusk leverede en assist til en afslutning. Men bolden ramte stolpen, hvorefter Mathias Fisker på riposten scorede til slutresultatet 8-1.

Største talent siden Kasper Fisker

Nørager B stillede med Steffen Klintø på mål og med en bagkæde med Gökhan Tokay, anfører Mads ”Pylle” Pedersen, Lasse Jensen og Sigurd Fisker. På midtbanen spillede Kasper Sortkjær, Michael Jensen og Kristoffer ”Bubber” Frandsen. På hver sin kant startede brødrene Christian Basballe og Jan Ankerstjerne med Rasmus Bang Rasmussen helt på toppen.

Jeppe Friis må se bort fra den langtidsskadede Gunnar ”Marcelo” Pedersen. Desuden døjer Christian Mørch med sit knæ, og Mathias Fisker har været ude med en skade, men blev skiftet ind i 2. halvleg.

”Der skal bygges på hos flere spillere, men stammen på holdet er i en rimelig forfatning trods de svære opstartsbetingelser” siger Jeppe Friis, som gav spilletid til de to U19 spillere Jan Ankerstjerne og Jonas Friis.

”Vi passer lidt på Jan Ankerstjerne, som spiller på U19 holdet og serie 2 holdet og samtidig deltager i nogle træninger i AGF,” siger Jeppe Friis, som er imponeret over unge Ankerstjerne og kalder ham ”det største talent i Nørager B siden Kasper Fisker”. AGF fik øje på 17-årige Jan Ankerstjerne i U19 kampen mod Nørager B i efteråret og tilbød talentet at deltage i træninger på Fredensvang.

Rasmus Bang blev kampens spiller

Rasmus Bang Rasmussen blev valgt til kampens spiller, men Jeppe Friis roser udover angriberen også Kasper Sortkjær og tremålsskytten Kristoffer ”Bubber” Frandsen.

”Jeg vil gerne rose hele holdet, men Kasper Sortkjær skal fremhæves for sit store løbearbejde, som er vigtigt for hele holdets spil. Og Kristoffer var her og der og alle vegne, præsterede gode løb og var altid spilbar. Jeg er tilfreds med holdets indsats, men vi er alle klar over, at der venter en ny og svær udfordring i udekampen mod Skødstrup SF på næste lørdag. Jeg betragter Skødstrup SF og HOG Hinnerup som favoritter i puljen, mens jeg tror VSK Aarhus får det svært,” slutter Nørager B’s cheftræner Jeppe Friis.

Nørager B møder Skødstrup SF lørdag 10. april kl. 13.00 på Studstrup Idrætsanlæg. Nørager B har revanche til gode efter at holdet tabte kampen om 2. pladsen i puljen mod Skødstrup SF på hjemmebane med 5-1 i sæsonens sidste kamp i efteråret. TRIF blev som bekendt en suveræn vinder af puljen og rykkede op i Serie 1.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen