Matilde Lundorf forlænger med Juventus

Artiklens øverste billede
Matilde Lundorf i kamp for Juventus.

Matilde Lundorf Skovsen har forlænget sin kontrakt med fodboldklubben Juventus, så den 22-årige kvinde fra Hadsten fortsætter karrieren i den italienske klub til og med 2022. Det oplyser Juventus på sin hjemmeside.

Matilde Lundorf Skovsen kom til Juventus i sommeren 2020 efter at have spillet i et år for den engelske klub Brighton.

Hadsten-pigen gjorde sig tidligt bemærket som et ekstraordinært talent, og som 15-årig tog Matilde til den franske storklub Paris Saint-Germain og spillede på klubbens ungdomshold i et år, inden hun vendte hjem til Danmark for at tage gymnasiet og spille for Skovbakken og VSK Aarhus.

Første pokal

Juventus skriver på sin hjemmeside, at Matilde i sin første sæson i klubben er vokset med hvert minut, hun har været på banen. Matildes fart og vilje til succes førte i januar 2021 til det første trofæ i hendes professionelle karrriere, da Juventus vandt den italienske cupturnering.

Pokaltriumfen bliver næppe den sidste triumf i støvlelandet, for Juventus-kvinderne fører den bedste italienske fodboldrække suverænt med 17 sejre i 17 kampe. Senest tog Matilde og holdkammeraterne sig kærligt af bundholdet Bari, som blev slået med hele 9-1.

Matilde, der begyndte at spille fodbold i HSK som 8-årig, er forsvarsspiller og spiller højre back for Juventus, som hører hjemme i den norditalienske by Torino.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen