Store sponsorbeløb på vej til Galten FS og GL. Rye Idrætsforening

Galten FS og GL. Rye Idrætsforening har via sponsoraftaler med energiselskabet OK fået udbetalt over 80.000 kroner i sponsorstøtte tilsammen

Artiklens øverste billede
BMI, TMG, træning, Mårslet, U14, 2019, fodbold, sponsorkoncept, sponsorat, sponsor, foreningsliv, forening, drenge, sommer, omklædningsrum, fodboldhold, ok støtter sporten, lokalsport, Simon_Kolling

Der er store sponsorbeløb på vej til de lokale foreninger Galten FS og GL. Rye Idrætsforening, der med foreningernes sponsoraftaler med energiselskabet OK kan se frem til ekstra støttekroner i klubkassen. Det oplyser OK i en pressemeddelelse.

I en svær og udfordrende tid under corona giver OK endda 30 procent ekstra i sponsorstøtte til foreningerne, der i stedet for sponsorchecks på 62.403,44 kroner tilsammen nu kan se frem til hele 81.124,47 kroner. Et beløb, der naturligvis glæder Carsten Bach, der er hovedformand i Galten FS.

"Sponsorbeløbet fra OK gør altid en stor forskel for vores aktive i afdelingerne. Det er med til at sikre de vigtige detaljer i både den almindelige træning samt til kampe og turneringer. Men i år med coronanedlukningen er pengene simpelthen bare med til at sikre, at bunden ikke går ud af kassen i foreningen," siger han.

Derfor øger vi nu støtten til vores loyale og trofaste sponsormodtagere med 30 procent

Også Susanne Fischer fra Gl. Rye Idrætsforening glæder sig over sponsorkronerne.

"Det er selvfølgelig altid dejligt at få sponsorbidrag. Det er med til at styrke og fremme det frivillige foreningsarbejde, når der også kommer støtte udefra."

Udbetaler pengene

Vil man støtte Galten FS, kan det i den grad godt betale sig at støtte og tanke hos SuperBrugsen Galten. Det er nemlig OK og forhandleren i Galten, der udbetaler pengene til foreningen.

"Det tætte samarbejde med SuperBrugsen i Galten er helt afgørende for foreningens indtægtsgivende aktiviteter som salg i cafeen i hallen og afholdelse af byfest. Indkøbssamarbejdet og fleksibiliteten fra SuperBrugsens side er det logistiske grundlag for, at det overhovedet er muligt for os at afholde byfest til stor glæde for hele byen," siger Carsten Bach.

Galten FS får udbetalt 71.051,16 kroner, mens Gl. Rye Idrætsforening får udbetalt 10.073,31 kroner.

30 procent ekstra fra OK

Galten FS og Gl. Rye Idrætsforening er to ud af omkring 2.000 klubber og foreninger, der kommer til at nyde godt af ekstra støtte fra OK. Det danske energiselskab vil frem til og med maj 2021 øge sponsorstøtten med 30 procent til alle eksisterende foreninger med en benzinkortaftale, så de får ekstra hjælp til at klare sig igennem coronakrisen.

"Vi ved, at denne tid er speciel vanskelig for alle klubber og foreninger, hvor mange har været tvunget til at sætte deres aktiviteter på pause. Derfor øger vi nu støtten til vores loyale og trofaste sponsormodtagere med 30 procent, så både voksne, børn og unge fortsat vil have mulighed for at dyrke idræt og foreningslivet, der hvor de bor," siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.

sas

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.