Danmarksserien: Nordjysk måltyv sænkede de unge fra FC Djursland

FC Djursland tabte med 2-1 til Nørresundby FB i bundopgør i Danmarksserien

Artiklens øverste billede
Cheftræner Felipe Soares og hans spillere i FC Djursland er i gang med en hård uge med tre svære kampe. Onsdag aften gælder det udekampen mod Kjellerup IF, som har FC Djurslands tidligere cheftræner Robert Sørensen (i midten) som assistenttræner. Arkivfoto: Martin Schultz

På to mål af den tidligere AaB angriber Rolf Glavind Toft vandt Nørresundby FB lørdagens opgør i Danmarksserien med 2-1 efter 2-0 ved pausen. Indhopperen Martin Westmark Hansen reducerede for FC Djursland så sent i kampen, at det ikke fik indflydelse på resultatet.

”Nørresundby FC havde 4-5 chancer i løbet af kampen og scorede to mål. Vi havde store åbne muligheder, men manglede den forløsning at få scoret. Vi er et ungt hold, som mangler kynismen, når tingene skal afgøres,” siger sportschef og assistenttræner Nicolaj R. Poulsen.

Nørresundby FB var det bedste hold i 1. halvleg og pressede gæsterne med deres offensive spil, men FC Djursland havde lige så mange chancer som nordjyderne. Til gengæld sad FC Djursland på det meste af spillet i 2. halvleg.

”Vi havde 12-13 åbne scoringsmuligheder i kampen og ramte stolpen to gange, men vi fik ikke gjort tingene færdige på den sidste tredjedel af banen. Vores chanceudnyttelse var ikke god nok, og vi var tilbøjelige til at spille chancerne større end de behøver at være,” siger Nicolaj R. Poulsen.

Med nederlaget bliver FC Djursland hængende på næstsidstepladsen i tabellen, mens Nørresundby FC fik lidt luft ned til de nederste pladser.

Unge spillere i front

FC Djursland havde de to rutinerede angribere Nicolaj Jarsmer og Morten Bruun på skadeslisten. Der var afbud af private grund fra Emil Bjerre Busk, mens Fabian Korsgaard igen blev hjemme og spillede for Østdjurs 91, hvor han er spillende træner, i lokalopgøret mod Nørager B. Nichlas ”Høffe” Høpfner Hansen startede på bænken og kom ind efter pausen i stedet for Sebastian Bendix Væggemose.

Så det var de unge spillere, som fik ansvaret for at hive point hjem fra mødet med Nørresundby FB, som FC Djursland i det første opgør slog med 3-2.

”Spiller for spiller er vi på Danmarksserieniveau, men slutproduktet mangler,” siger Nicolaj R. Poulsen. Offensivt var det unge spillere som Oliver Jensen og Oliver Hjortshøj Jacobsen og senere Thor Helle, som skulle sørge for målene.

Nørresundby FB stillede som ventet med de tidligere AaB spillere Rolf Glavind Toft og Victor Rafael. På kanten spillede Kasper Knudsen med divisionserfaring fra Jammerbugt FC, og han lagde op til begge Rolf Glavind Tofts mål.

”Nørresundby FB kom foran 1-0, da et indlæg blev rettet af, så det havnede hos Rolf Glavind Toft. Og samme spiller, som også er assistenttræner for holdet, scorede også det andet mål efter et opspil i højre side. Rolf Glavind Toft fik listet sig fem til kanten af feltet og fik bolden i fødderne, og så scorede han sit andet mål,” fortæller Nicolaj R. Poulsen. Martin Westmark Hansen reducerede i det 87. minut, da han trak uden om sin modstander og afsluttede fra kanten af feltet.

Gensyn med Robert Sørensen

Med nederlaget bliver FC Djursland hængende i bunden af rækken med kun Herning Fremad under sig. Kampen mod Nørresundby FB var den første af tre hårde kampe på kun en uge, for allerede onsdag venter Kjellerup IF på hjemmebanen ”På Bjerget” i Kjellerup. Et interessant møde, fordi FC Djurslands tidligere cheftræner Robert Sørensen er assistenttræner i Kjellerup IF. FC Djurslands tidligere midtbaneprofil Rasmus Cramer fulgte med Robert Sørensen til Kjellerup IF, men er på grund af en karantæne udelukket fra kampen mod sine tidligere holdkammerater. FC Djursland må undvære Nichlas ”Høffe” Høpfner på grund af karantæne efter et gult kort i kampen mod Nørresundby FB.

Næste lørdag skal FC Djursland igen nordpå til mødet Aalborg klubben Vejgaard B, som ligger i top fire i tabellen og kæmper for en plads i oprykningsspillet.

”Vi havde vores store andel i kampen mod Nørresundby FB, og vi er et ungt hold med en god udstråling, og det er klart, at fem point mere ville have lunet på kontoen. Men vi har troen på tingene og er ved godt mod. Vi skal nok få sat vores aftryk, og det er bredden i vores trup, som bære os hjem på den lange bane,” slutter Nicolaj R. Poulsen.

Kampfakta:

Danmarksserien, Pulje 4

Nørresundby FB - FC Djursland 2 - 1 (2 - 0)

Lørdag 17. april kl. 13.30 på Nordjyske Bank Arena i Nørresundby

Målscorer:

· 1 - 0 Rolf Glavind Toft (7. min.)

· 2 - 0 Rolf Glavind Toft (40. min.)

· 2 - 1 Martin Westmark Hansen (87. min.)

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.