Tennisklub klar til åbning nummer 100

Sæsonstart uden standerhejsning, men flere arrangementer og introduktion til nye spillere

Artiklens øverste billede
Tennisanlægget i Gordonhaven i Hadsten.

tennis Hadsten Tennisklub forventer at åbne banerne for spil lørdag 24. april.

Sæsonen begynder traditionelt med en standerhejsning, hvor man kan hilse på gamle og nye medlemmer og få orientering om sæsonen, men på grund af smittefaren for corona kan det ligesom sidste år ikke lade sig gøre i år.

"Til trods for coronaen håber vi på en god sommersæson. 2021 er et stort år for Hadsten Tennisklub, idet klubben har 100 års jubilæum. Vi planlægger selvfølgelig at fejre dette jubilæum, men indtil videre er det uvist, hvordan det vil ske," fortæller formand Solveig Vestergaard i en pressemeddelelse.

Klubben tilbyder igen i år juniortræning for både nybegyndere og lidt mere øvede. Nye medlemmer tilbydes et introduktionskursus to weekender i maj, og trods corona holdes forskellige arrangementer i løbet af foråret, men selvfølgelig følges retningslinjerne fra Dansk Tennisforbund.

Som medlem af Hadsten Tennisklub kan man spille så meget man vil i løbet af ugen og weekenderne, hvis der ellers er ledige baner ved tennisanlægget i Gordonhaven i Hadsten. Det er der normalt, idet klubben råder over fem grusbaner, så der er gode muligheder for en familiedyst eller spil med venner og bekendte.

Der er mere info om indmelding på klubbens hjemmeside hadstentennis.dk.

jr

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen