Seriefodbold: Ådalen stiller svækket op til fredag aftens Slaget om Rosenholm

En af kulturbærerne i Ådalens seniorafdeling, Mads Klinke Espensen, så rødt i sidste kamp mod Vorup, og derfor han ude på Lime Stadion, når lokalrivalerne fra Hornslet kommer på besøg

Artiklens øverste billede
Fredag aften spilles der atter lokalopgør på Lime Stadion, som i de gode gamle dage, når Hornslet gæster Ådalen. Arkivfoto

Ådalens cheftræner Jesper Møgelvang har efter tre spillerunder gjort en foreløbig status for Serie 3-rækken, hvor Hornslet og hans eget mandskab er de to lokale islæt:

"De fire Aarhus-hold ser stærke ud, Vorup FB og Hornslet IF er til at tale med, og Grundfør UI rykker stensikkert ned. Vi kunne og burde have haft flere end tre point for tre kampe, men vores bundniveau ser i nogle situationer skræmmende lavt ud," lyder det selverkendende fra Møgelvang.

Han og spillerne glæder sig fredag aftens lokalopgør klokken 19 på Lime Stadion, hvor der også bliver plads til lidt fans på lægterne efter, at restriktionerne for fremmøde til lokale kampe er blevet slækket en kende.

"Der er i øvrigt planer i Rosenholm om at genoptage de traditionsrige Rosenholm-mesterskaber mellem Mørke IF, Hornslet IF og Ådalen IF, og det var der planer om til Lime Sommerfest, som desværre er blevet aflyst, men forhåbentligt kan det lade sig gøre på et andet tidspunkt, da de tre mandskaber jo er nogenlunde på samme niveau lige i øjeblikket," siger Jesper Møgelvang.

Nederlag til Vorup

Forpremieren til aftenens lokalopgør var ikke god for Ådalen, der hjemme tabte 3-1 til Vorup FB.

Undervejs måtte hjemmeholdet udskifte Rasmus Thomsen i målet, fordi hans forstuvning i den ene finger sprang op midt i første halvleg- På mål kom assistenttræner Kåre Brøgger Sørensen.

"Måske vi skulle have haft holdleder Kaj Vinther Sørensen på holdkortet i stedet," funderer Jesper Møgelvang.

I målet var Rasmus Thomsen tilbage efter, at Dennis Rytter havde vikarieret i sidste weekend ude mod Grundfør, men hans forstuvning i den ene finger sprang op midt i første halvleg, og på mål kom Kåre B. Sørensen - måske vi skulle have haft holdleder Kaj Vinther Sørensen på holdkortet i stedet

Hjemmeholdet var bagud 3-0 ved pausen, og det udløste en større opsang i pausen fra træner Møgelvang.

"Vi blev enige om udelukkende at gå over til duelspil i anden halvleg, og det fik presset udeholdet i bund i 45 minutter, så Kåre Brøgger Sørensen blev arbejdsløs som keeper, men desværre fik vi kun en enkelt scoring ud af anstrengelserne," noterer Jesper Møgelvang.

Scoringen kom, da dagens fighter Casper Thoudal, der spillede en stærk kamp på den defensive midtbane, fik slidt sig i gennem til et straffespark, som anfører Thomas Høgh Mikkelsen sikkert omsatte til 1-3.

Rødt kort

Ådalen mistede grebet om spillet i kampens sidste ti minutter, da først Thomas Høgh Mikkelsen fik en lidt tynd advarsel, ifølge cheftræneren, for at rykke en modspiller i trøjen, og kort efter blev Mads Klinke Espensen sendt direkte i bad med en udvisning.

"Det var desværre helt korrekt dømt af Poul Johan Christensen," indrømmer Jesper Møgelvang.

Mads Klinke Espensen sparkede ud efter en modspiller, og så var det marchordre. To kampes karantæne venter der nu synderen, som derfor sidder ude i fredagens lokalopgør.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen