Christina er en kæmpe hjælp for ikke blot én, men to trænere i HGF

Årets Fodbold HGF'er har igennem flere år været holdleder for begge sine børns fodboldhold

Artiklens øverste billede
Christina Schnoor er kåret som 'Årets Fodbold HGF'er 2021'.

fodbold Hammel GF Fodbold har ved årets generalforsamling traditionen kåret 'Årets Fodbold HGF'er 2021', der bliver hyldet for at gøre en ekstraordinær frivillig indsats i fodboldafdelingen.

Valget er faldet på Christina Schnoor, som igennem en længere årrække fast har været frivillig leder i fodboldafdelingen. Christina Schnoor har især engageret sig som holdleder for ikke bare én årgang, men hele to årgange, og hun gør det med stort engagement og autoritet til glæde for mange medlemmer, familier og Hammel GF Fodbold, lød det i indstillingen af årets holdleder.

Christina Schnoor er holdleder for U15-pigerne, hvor hendes datter Caroline spiller, og for U10-drengene, hvor sønnen Christian spiller.

"Hun har fulgt børnenes hold, fra de var små poder, og det er ret unikt at være holdleder for to årgange. Det er en kæmpe, kæmpe hjælp for trænerne at have en holdleder, for der er nok at se til som træner, og det kan være en udfordring med afbud og mange andre ting," fortæller fodboldformand Jesper Søndergaard Balker til Lokalavisen.

"Nogle trænere vil gerne også selv være holdleder, men hvis der er flere om opgaven, fungerer det som et team og anderledes, end hvis man selv står med det hele. Vi bruger jo frivillig tid på det alle sammen, og det gør vi, fordi det er sjovt at se de unge og følge dem," siger formanden for Hammel GF Fodbold.

Penge og holddragter

Udover det ugentlige arbejde med at holde begge årgange godt informeret, har årets fodbold HGF'er også bidraget i sine træner/leder teams med at skabe rammer udover kerneydelserne og det forventelige. Således har hun ydet en stor arbejdsindsats med blandt andet at være med til at finde økonomi til udenlandsstævner og holddragter på sine årgange.

Fodboldbestyrelsen har løbende igennem årene oplevet Christina Schnoor som en holdleder, der er skarp og hurtig til at melde tilbage og overholde deadlines på vegne af sine årgange. Derudover er hun god til at stille spørgsmål og har været skarp til at indfange udsendt information og få den videreformidlet effektivt til sine årgange.

Herudover er årets fodbold HGF’er altid god til at få hvervet medlemmer og familier i forbindelse med arbejdsopgaver til fodboldklubbens aktiviteter, hvad end det er en arbejdsdag eller til nogle af foreningens events, lød det i indstillingen af Christina Schnoor.

Vandrepokal

Kåringen af Christina Schnoor som 'Årets Fodbold HGF'er 2021' skete efter en enstemmig indstilling fra bestyrelsen, og det synlige bevis var overrækkelsen af en vandrepokal, som den dobbelte holdleder har fået indgraveret sit navn i.

Pokalen har efterhånden 25-30 år på bagen, så der er mange navne på indgraveret på trofæet, som i det kommende år får lov at pryde i Christina Schnoors hjem.

Om et års tid skal hun aflevere den til 'Årets Fodbold HGF'er 2022', men så får hun en mindre pokal til eje, fortæller Jesper Søndergaard Balker, formand for Hammel GF Fodbold.

Læs også

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.