Håndbold-DJ skal spille til ølsmagning

Poul-Erik Jensen fra Grenaa skifter nu håndboldhallerne ud med Plænen i Tivoli, hvor han skal spille til verdens største ølsmagning.

Artiklens øverste billede
Poul-Erik Jensen har tidligere spillet i Operaen i København - til TV2's nytårsshow "De Største Øjeblikke". Og nu får han også chancen på Plænen i Tivoli. Større kan det vist ikke blive, siger han.

Han var manden, der fik danskerne i de store håndboldarenaer til at skråle med på Volbeats ”For Evigt”, når de rød-hvide håndboldherrer var i aktion for landsholdet - og nu skal han også levere fællessang til hvad der betegnes som intet mindre end verdens største ølsmagning, der løber af stablen lørdag 8. maj fra Plænen i Tivoli.

Det bliver noget helt andet, end at spille til håndbold. Den skal have hele armen med ”Da Hønsehuset Brændte” og mange af de sange, som man synger med på i festligt lag.

Poul-Erik Jensen

Den spæde start blev gjort i Grenaa Idrætscenter, da Poul-Erik Jensens børn selv spillede håndbold. Den evigt teknikbegejstrede mand, der i Grenaa i kraft af sit mangeårige job i branchen af langt de fleste udelukkende kendes som »Brillemanden«, startede med musik på mini-disc. Det udviklede sig siden til at styre løjerne til en håndboldkamp via computer - og sluttede af med tablets til at styre løjerne ved de store kampe - for både kvinder og mænd.

Fra sin plads ved tidtagerbordet har Poul-Erik Jensen leveret musikken til de helt store håndboldbegivenheder. Nu gælder det verdens største virtuelle ølsmagning.

Fra Grenaa gik turen videre til Aalborg, Randers og Aarhus på divisionsplan - og ikke mindst i Boxen i Herning, Royal Arena i København og såmænd også Hamburg og Malmø til de helt store turneringer for verdens bedste håndboldspillere.

Ølsmagning fra Tivoli

Men nu gælder det noget helt andet.

Lørdag 8. maj går det løs i fire timer med verdens største virtuelle ølsmagning, hvor danskerne hjemme i stuerne skal smage sig gennem 12 specialøl og en cocktail, som præsenteres på Plænen i Tivoli, hvorfra TV2 sender begivenheden på TV2 Play og TV2 Fri - med den gamle Råby-dreng og Randers FC-fan Christian Degn som vært sammen med Anders Mundelin fra Royal Unibrew.


Der skal smages 12 forskellige specialøl til den virtuelle ølsmagning. Foto: Martin Kurt Haglund, Jyllands-Posten

Øl-eksperten, som skal berette om de forskellige øltyper er Carsten Berthelsen, som mange vil kende fra den øljulekalender, som sendes på TV2 Zulu i december, hvor Anders Breinholt og Søren Rasted smager 24 forskellige øl - og nogle snapse dertil - i løbet af en enkelt optagedag. Det kunne anes, da man nærmede sig den 24. december i udsendelserne.

Undervejs på Plænen vil der være musikalsk underholdning med Patrick Dorgan, Tivoli Garden og bandet Jung.


Poul-Erik Jensens rolle bliver at være husmusikanten, som skal sikre stemningen gennem smagningen - i tæt dialog med værterne.

»Det bliver noget helt andet, end at spille til håndbold. Den skal have hele armen med ”Da Hønsehuset Brændte” og mange af de sange, som man synger med på i festligt lag,« siger Poul-Erik Jensen.

Han kan nu tilføje Plænen i Tivoli som spillested - efter tidligere at have leveret håndboldmusik til TV2’s nytårsshow ”De Største Øjeblikke”, som blev optaget i Operaen i København.

»Større bliver det vist ikke,« konstaterer han med et smil.


Læs også

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.