Seriefodbold: Nørager B leverede goalshow i topopgør mod HOG Hinnerup

Christian Basballe havde en fod med i alle mål, da Nørager B ude slog HOG Hinnerup med 4-0

Artiklens øverste billede
Med en sejr på 4-0 over HOG Hinnerup holder Nørager B fast i en topplacering i den meget jævnbyrdige pulje i Serie 2. Arkivfoto

Med en knusende sikker sejr på 4-0 efter 2-0 ved pausen vandt Nørager B lørdag den svære udekamp mod HOG Hinnerup og holder sig i toppen af Serie 2. Efter nogle kampe med måltørke fik Nørager B med de fire scoringer for alvor lukket op for målposen med indskiftede Christian Basballe som både målscorer og oplægger ved alle fire scoringer.

HOG Hinnerup er et godt hold med nogle store drenge, som kom med et stort fysisk tryk. Men efter at kampen havde sat sig og vi havde scoret til 1-0, fik vi overtaget

Jeppe Friis, træner for Nørager

Nørager B’s cheftræner Jeppe Friis kunne efter kampen ikke blot glæde sig over, at der kom gang i målscoringen igen efter nogle målfattige kampe, men også at Nørager B’s forsvar for tredje kamp i træk holdt nullet.

»Jeg lægger vægt på, at det er tredje kamp i træk vi spiller til 0. Vi arbejder godt med tingene og vores spil ser rigtig fornuftigt ud. Vi spiller os til mange chancer og i den her kamp fik vi også omsat dem til mål,« siger Jeppe Friis, som især roser Lasse Jensen som styrmand i forsvaret sammen med anfører Mads ’Pylle’ Pedersen.

Kampen blev spillet på kunstgræs, og selvom Nørager B er et af de hold, som sætter en ære i at spille fodbold på ’gammeldags’ græs, så bekom det gæsterne godt at spille på et plant underlag på denne tid af året.

»Vi er et meget boldbesiddende hold og kan li’, at bolden kan rulle. Så vi befandt os godt på kunstgræsset,« siger Jeppe Friis.

Tre U19 spillere på holdet

Nørager B var nærmest ved fuld styrke, og Jeppe Friis havde taget de tre U19 spillere Jan Ankerstjerne, Jonas Friis og Rasmus Jensen med til Hinnerup. Nørager B’s stortalent Jan Ankerstjerne spillede hele kampen, mens Jonas Friis afløste Gökhan Tokay, som gik ud med en skade i baglåret kort ind i 2. halvleg. Rasmus Jensen spillede de sidste 20 minutter i stedet for Rasmus Bang Rasmussen og kom på scoringslisten med målet til 4-0 kort før tid.

Christian Basballe startede også på bænken, men kom ind efter få minutter, da Mathias Fisker vrikkede om på foden. Det blev til et eftertrykkeligt indhop, for Basballe scorede selv til 2-0 og havde en fod med i oplægget til de øvrige tre scoringer.

HOG Hinnerup var et fysisk stærkt hold og de første 15-20 minutter var kampen lige.

»HOG Hinnerup er et godt hold med nogle store drenge, som kom med et stort fysisk tryk. Men efter at kampen havde sat sig og vi havde scoret til 1-0, fik vi overtaget,« siger Jeppe Friis.

Nørager B kom foran efter 20 minutter, da Gökhan Tokay scorede på et hovedstød, efter at Michael Jensen havde forlænget Christian Basballes hjørnespark. Det blev til 2-0 efter 28. minutter, da Jan Ankerstjerne afdriblede et par forsvarere og skød på mål. Bolden blev rettet af og storebror Christian Basballe fulgte op og havde nemt ved at score.

Mod Randers Freja på lørdag

Godt et kvarter ind i 2. halvleg kom Nørager B foran med 3-0, da Christian Basballe fra venstre side sendte bolden indover, hvor Rasmus Bang Rasmussen tæt ind under mål kunne heade bolden i kassen.

»Vi fastholdt grebet om kampen og spillede godt positionsspil. HOG Hinnerups store drenge var kun farlige på dødbolde, men havde ellers ikke nogen chancer. Den plane bane gav vores teknisk dygtige spillere mulighed for at spille bolden, og så var det særdeles positivt, at vi holdt 0’et,« siger Jeppe Friis.

Nørager B lukkede kampen tæt på slutfløjtet, da Christian Basballe lagde bolden i dybden og U19 spilleren Rasmus Jensen løb fra hjemmeholdets forsvar og scorede til 4-0.

»Det var en rigtig fin præstation. Lasse Jensen spillede en superkamp sammen med Mads ’Pylle’ Pedersen i forsvaret, og Kristoffer Frandsen og Michael Jensen var gode i det opbyggende spil og fandt de punkter, hvor det gjorde rigtig ondt på modstanderen. U19 spilleren Jan Ankerstjerne er så dygtig i sin boldomgang, tekniske kunnen og i sit løb med bolden, at han ligger et niveau eller to over resten af holdet,« mener Jeppe Friis.

Lørdag tager Nørager B på hjemmebane imod Randers Freja, som tirsdag aften tabte med 4-2 til Skødstrup SF på Randers Stadion.

”Randers Freja stiller med et ungt hold, så det bliver spændende. De unge træner og kan løbe, så der skal arbejdes for sagen,” slutter Jeppe Friis.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.