Kom i gang med Hinnerup Løberne

Hinnerup Løberne har i efterhånden mange år arrangeret løbeskole hvert forår

Artiklens øverste billede
Løbeskole i Hinnerup. Foto: AGR

Søndag 9. maj var det igen tid til, at Hinnerup Løbernes traditionsrige Løbeskole blev skudt i gang. Allerede til den første træning stod 10 nye løbere klar til at deltage i DGI’s løbeskole koncept »Kick din løbestart«.

Tommy Jespersen er formand for Hinnerup Løberne, og han er sammen med andre trænere og frivillige med til at holde løbeskolen i gang hos Hinnerup Løberne.

»Vi startede i sin tid med løbeskolen for at invitere nye løbere fra lokalområdet og den gamle Hinnerup Kommune med i et løbefællesskab, men også for at give nye og gamle løbere en mulighed for at komme i gang med løb,og mærke glæden og fællesskabet ved det, når vi løber sammen,« siger Tommy Jespersen.

Fik gejsten tilbage

Mette Kamstrup Christensen er egentlig gammel løber, men hun fik for otte år siden bøvl med knæene og stoppede derfor med at løbe, men efter at have været igennem Hinnerup Løbernes 12-ugers løbeskole i 2020, så er gejsten kommet tilbage, og problemerne med knæene væk.

»Jeg har prøvet mange gange at starte op igen med løb, men det er ikke lykkedes, før jeg kom igennem Hinnerup Løbernes forløb, og samtidig har jeg fået et meget større socialt netværk i området. Så det har været mange plusser på min konto med at komme i gang med at løbe med Hinnerup Løberne,« fortæller Mette Kamstrup Christensen.

Hun forklarer, at hun er af en sådan type, at hun skal bremses lidt i hendes udvikling, da hun gerne vil gå hurtigere frem, end hvad kroppen egentlig kan holde til.

»De fleste kender det godt selv, det med at du vil hurtigere i gang med noget, end hvad godt er. Her er trænerne i Hinnerup Løberne gode til at hjælpe med den rette træningsmængde på de rigtige tidspunkter, så fysik og form kan følges ad, og du bliver holdt skadesfri. Samtidig hjælper det også, at jeg har fået en masse nye venner og bekendte i løbeklubben, og vi har også været med til mange af de løb, som løbeklubben tilbyder gratis i løbet af året. Så jeg har bestemt ikke fortrudt, at jeg er blevet medlem af Hinnerup Løberne,« siger Mette Kamstrup Christensen.

Bare mød op

Tommy Jespersen er godt tilfreds efter søndagens træning, hvor der var et fint fremmøde af gamle og nye medlemmer, men som de fleste andre foreninger vil Hinnerup Løberne da gerne være flere.

»Fordi en ny løber ikke var med til den første træning, så er det ikke for sent at komme med i forløbet. Han eller hun skal bare komme til den kommende træning. Du forpligter dig heller ikke til noget, du må gerne komme og være med et par gange, inden du endeligt tilmelder dig, men vi er ret sikre på, at nye medlemmer bliver bidt af at løbe og mærke stemningen og fællesskabet i vores løbeklub her i Hinnerup,« siger en smilende Tommy Jespersen, inden han selv skal løbe turen hjem fra fællestræningen hos Hinnerup Løberne.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.