Seriefodbold: Corona pillede topkamp i Serie 4 af plakaten

Topopgøret mellem Mørke og Ebeltoft lørdag på Mørke Stadion blev pillet af plakaten, fordi Ebeltoft i ugen op til kampen fik 3-4 corona-tilfælde i truppen. Mørke træner er imidlertid ikke tilfreds med forløbet, der førte til at kampen måtte skrinlægges

Artiklens øverste billede
Ebeltoft IFs fodboldformand Heine Skovbak Iversen fastholder, at førsteholdet i Serie 4 ikke var i stand til at spille lørdag, og at DBU Jylland har været med på sidelinjen hele vejen. Arkivfoto

Lørdagens med spænding imødesete topkamp i Serie 4 mellem hjemmeholdet og Ebeltoft IF blev aflyst og skal spilles på et andet tidspunkt.

»Vi havde 3-4 corona-tilfælde i truppen. To er syge og bekræftet positive, og de andre ventede på svar og var derfor i hjemmeisolation,« forklarer Heine Skovbak Iversen, fodboldformand i Ebeltoft IF i en sms til Lokalavisen.

Ebeltoft IF havde derfor torsdag kontaktet DBU Jylland og efter anbefaling herfra fået udsat opgøret.

Forløbet har været underligt

Tonni Kristensen, Mørke IF

Spillede fredag

Fredag aften spillede Ebeltoft IF imidlertid mod bundholdet Grenaa FC og vandt 4-0 på udebane. Til dette opgør kunne gæsterne mønstre 13 spillere.

Hvordan hænger det nu sammen, at Ebeltoft spiller fredag, men beder om udsættelse lørdag?

»Fredag aften kunne vi trække nogle af vores U16 spillere op på vores Serie 4 hold. Det skete i samråd med DBU, der gav tilladelse til, at de måtte bruges til denne kamp. Da U16 selv skulle spille søndag, kunne jeg som træner og formand ikke give tilladelse til, at de også måtte spille lørdag i Mørke,« skriver Heine Skovbak Iversen i den omtalte sms.

Da U16 selv skulle spille søndag, kunne jeg som træner og formand ikke give tilladelse til, at de også måtte spille lørdag i Mørke

Heine Skovbak Iversen, Ebeltoft IF

»Torsdag og fredag har der været en del skriveri mellem Mørke IF, DBU og Ebeltoft IF. Undervejs gik bølgerne højt, men det hele er landet i fred og fordragelighed,« slutter Heine Skovbak Iversen.

Mørke træner sur

Tonni Kristensen, cheftræner i Mørke IF, synes dog fortsat ikke, at det var nødvendigt at skride til aflysning lørdag.

»Forløbet har været underligt. Det er noget siden, at Ebeltoft forsøgte første gang at få flyttet kampen fra lørdag til søndag med henvisning til, at de fredag skulle spille mod Grenaa FC. Jeg sagde nej til det, fordi vi i forvejen selv har et kampprogram, hvor kampene ligger tæt. Vi skal for eksempel allerede spille tirsdag mod Vivild IF,« siger Tonni Kristensen.

»Jeg foreslog, at Ebeltoft i stedet tog fat i Grenaa FC og fik dem til at rykke de to holds indbyrdes kamp. Torsdag trækker Ebeltoft så corona-kortet, men kan godt spille fredag mod Grenaa FC. Det synes jeg ærlig talt er underligt, og det har jeg også skrevet til DBU Jylland,« lyder det fra Mørkes cheftræner.

Han har indgivet en officiel protest til DBU Jylland, hvori han beder om, at Ebeltoft IF dømmes som taber af kampen.

”Jeg forventer ikke at få noget ud af min protest, men så får jeg da markeret, at jeg ikke synes, at Ebeltoft har været ordentlige.«

- Du må vel have respekt for, at der er corona i Ebeltoft-truppen, og at klubben har fulgt anvisningerne fra DBU Jylland?

»Selvfølgelig, men hvorfor spiller de så fredag aften, og de har i øvrigt også et hold, der spiller 8-mands. De kunne jo have taget spillere med herfra,« siger Tonni Kristensen.


Hov, det her indhold benytter cookies

På denne plads ville vi rigtig gerne have vist dig indholdet, men det kan vi desværre ikke, da du har fravalgt cookies. Vil du se indholdet skal du acceptere Marketing og Statistik, det gør du her: opdater dit samtykke.


Læs også

Annoncørbetalt indhold

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.