Seriefodbold: Nørager B frarøvet sejren efter VAR-kendelse kort før tid

Nørager B smed to point i 2-2 kamp mod Randers Freja efter dårligt spil og dommerdrama.

Artiklens øverste billede
Anfører Mads ’Pylle’ Pedersen (her i midten sammen med cheftræner Jeppe Friis og assistenttræner René Jensen) bragte Nørager B på 2-0 i 2-2 kampen mod Randers Freja. Arkivfoto

Efter at have dømt en udmærket kamp begik dommeren ifølge Nørager B’s cheftræner Jeppe Friis en kampafgørende fejl i den ordinære spilletids næstsidste minut, da Nørager B lørdag eftermiddag på Nørager Stadion spillede 2-2 mod Randers Freja i Serie 2.

»Efter et duelspil i vores felt vinkede dommeren afværgende og lod spillet fortsætte. Men efter et par minutter blev spillet stoppet og dommeren tog en konsultation med sin linjevogter, hvorefter han dømte straffespark til Randers Freja. Det var nærmest en slags VAR-kendelse, men i mine øjne en kæmpefejl fra dommerens side,« siger Jeppe Friis om de sidste minutter af opgøret mod Randers Freja.

Man er aldrig bedre end sin sidste kamp, og vi spillede meget dårligt mod et Randers Freja hold, som vi bør slå

Jeppe Friis, træner i Nørager BK

»Vi spillede vores hidtil dårligste kamp, men skulle ret beset have haft de tre point. Det pointtab ærgrede mig, men til gengæld var jeg tilfreds med den måde spillerne håndterede modgangen og det at føle sig bortdømt på,« siger Jeppe Friis. Og mange fodboldkendere på Djursland vil være bekendt med den letantændelige stemning, som tidligere var normalen på Nørager Stadion, når kampene kulminerede og gule og røde kort haglede ned over hjemmeholdets spillere.

Men den nytiltrådte cheftræner Jeppe Friis har arbejdet med både spil og indstilling hos spillerne, og Nørager B overlevede bataljen med dommeren uden at der blev trukket ”ostemadder” eller røde kort i kampens ophidsede afslutning.

»Dommeren erkendte sin fejl efter kampen, men vi tabte to point,« siger Jeppe Friis. Randers Freja scorede på straffesparket og udlignede Nørager B’s 2-1 føring til slutresultatet 2-2.

Hjørnespark direkte i mål

Nørager B gik ind til kampen med selvtilliden på plads efter den flotte 4-0 sejr på udebane mod HOG Hinnerup. Men cheftræner Jeppe Friis havde advaret sine spillere mod at tage for let på kampen mod Randers Freja, som i dette forår stiller med et hold med unge spillere, som både har mere fart og kondi og flere ambitioner end de overmodne hold, som traditionsklubben fra Randers tit stiller med i serierækkerne.

»Man er aldrig bedre end sin sidste kamp, og vi spillede meget dårligt mod et Randers Freja hold, som vi bør slå. Det her bestemte vi selv, og er man der ikke på banen, så får man ikke de tre point,” siger Jeppe Friis.

Nørager B havde Mads Kusk tilbage, havde U19 spilleren Jan Ankerstjerne med fra start og de to U19 spillere Jonas Friis og Rasmus Jensen med på bænken.

Christian Basballe sørgede for en 1-0 føring til Nørager B ved halvleg, da han sendte et hjørnespark direkte i mål.

»Vi præsterede det hidtil dårligste i år, så spillerne fik en opsang i pausen. Rasmus Bang Rasmussen, Sigurd Fisker og Christian Basballe blev skiftet ud med Mads Kusk, Jonas Friis og Rasmus Jensen i pausen,« siger Jeppe Friis.

Flot mål af Mads ’Pylle’ Pedersen

Nørager B blomstrede op de første 10-15 minutter i 2. halvleg og anfører Mads ’Pylle’ Pedersen scorede et flot mål, da han førte bolden hele vejen op gennem banen i bandespil med Kristoffer ’Bubber’ Frandsen og fik afsluttet til 2-0.

»Men spillet faldt hurtigt ned igen, og Randers Freja fik reduceret til 2-1 på en dødbold,« fortæller Jeppe Friis, hvis hold var på vej mod en sejr, da dommeren dømte det famøse straffespark kort før tid, som Randers Freja udlignede på.

»Vi havde spilovertaget og gode forsøg ved Mads ’Pylle’ Pedersen og Mads Kusk, men vi endte med at tabe de to point. Ingen fortjente at blive kåret til kampens spiller,« slutter Jeppe Friis.

Nørager B kan revanchere den dårlige indsats Kristi Himmelfartsdag mod lokalrivalerne fra Assentoft, AH 2012, som i lørdags blev rundbarberet med 9-1 af topholdet Skødstrup SF. Allerede lørdag skal Nørager B i kamp igen, når turneringen vender og turen går til Vejlby/Risskov og mødet med VSK Aarhus, som Nørager B slog med 8-1 på hjemmebane i sæsonens første kamp.

Hov, det her indhold benytter cookies

På denne plads ville vi rigtig gerne have vist dig indholdet, men det kan vi desværre ikke, da du har fravalgt cookies. Vil du se indholdet skal du acceptere Marketing og Statistik, det gør du her: opdater dit samtykke.

Læs også

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.