Seriefodbold: Flyvende Mathias Haulrik brød sin måltørke i TRIF pligtsejr

Flere TRIF-profiler trådte i karakter i 4-1 pligtsejr over bundproppen Fårvang IF

Artiklens øverste billede
Den tidligere topscorer Mathias Haulrik fik endelig gang i scoringen med et flyvende hovedstød, da TRIF slog Fårvang IF med 4-1. Arkivfoto

Halvvejs gennem turneringen er ballet for alvor åbnet i Serie 1 med tre hold fra Djursland i hovedrollerne. TRIF vandt torsdag en pligtsejr, men var længe om at få hul på bylden, da det pointløse bundhold Fårvang IF blev slået med 4-1 på udebane. Vivild IF var i målhumør efter den tandløse indsats mod Kolind-Perstrup IF i lørdags og slog et af topholdene, FAML Aarhus, med 4 - 0 på udebane. Og endelig fik Kolind-Perstrup IF point igen efter på Kolind Park at have spillet 2-2 mod stærke Silkeborg KFUM.

”Torsdagens resultater kunne ikke have maget sig bedre for os. Men det er en vanvittig jævnbyrdig pulje,” siger TRIF træner Martin Hornbæk Nielsen. Aarhus Juniors spillede 2-2 mod VRI og dermed er der kun tre point fra topholdet Aarhus Juniors med 17 point til nr. 5 VRI med 14 point, og med tre hold, TRIF, FAML Aarhus og Silkeborg KFUM, liggende på en delt 2. plads med hver 15. point.

I bunden er Fårvang IF helt fortabt uden point efter 8 kampe, mens Kolind-Perstrup IF og Vivild IF nu for alvor har kniven på struben og i torsdags begge høstede point i bunden af rækken i jagten på at komme på omgangshøjde med de fem tophold.

Et rigtig flot mål

TRIF kom bagud efter godt 20 minutters spil ude mod Fårvang IF, og selvom oprykkerne fra Rønde stort set havde alt spillet og nærmest vadede i chancer, måtte holdet helt hen til fem minutter før pausen før den befriende udligning faldt ved Victor Overgaard Riis. Sidste sæsons suveræne topscorer prikkede bolden i mål ved den forreste stolpe på Jens Bisgaard Amstrups gode forarbejde.

”Det var fint at gå til halvleg med en udligning. Vi havde bolden hele tiden og fik mange chancer, så det var et spørgsmål om tid og vi skulle bare fortsætte,” lød det i pausen fra træner Martin Hornbæk Nielsen.

Det var rigtig godt at få Mathias og Jannik i gang med scoringer. Og Victor Riis Overgaard er nu rækkens topscorer med seks mål

TRIF træner Martin Hornbæk Nielsen

Men TRIF’s forsvar var tæt på at forære bundholdet et mål på en kontrachance efter ti minutter i 2. halvleg, men Fårvang IF’s afslutning blev sendt forbi mål.

”Til gengæld scorede vi i næste angreb et rigtig flot mål, og så var det som om gassen gik af hjemmeholdet,” siger Martin Hornbæk Nielsen. Det var en anden tidligere topscorer, Mathias Haulrik, som endelig fik gang i scoringen med et klassemål. Jannik Mehlsen drev bolden frem og lobbede bolden bag Fårvang IF’s bagkæde, hvor Mathias Haulrik kom flyvende og headede bolden i mål til 2-1.

Jannik Mehlsen med i hel kamp

Ifølge Martin Hornbæk Nielsen burde Mathias Haulrik have lavet to mål mere i kampen, men leverede dog et assist til målet til 3-1, da han i det 82. minut spillede bolden på tværs til Victor Riis Overgaards anden scoring i kampen.

En tredie profil i TRIF offensiven, Jannik Mehlsen, fik også slukket sin måltørke med sæsonens første scoring til stillingen 4-1 på Emil Haulriks forarbejde.

”Det var rigtig godt at få Mathias og Jannik i gang med scoringer. Og Victor Riis Overgaard er nu rækkens topscorer med seks mål,” siger Martin Hornbæk Nielsen.

TRIF måtte stille op uden midtbanespilleren Noah Overgaard, som er i selvisolation efter det corona-bekendtskab, som også holdt ham ude af topkampen mod Aarhus Juniors. Mads Amstrup måtte udgå efter 25 minutters med ankel-problemer. Mikkel Melgaard startede inde på højre back, men blev rykket op på midtbanen efter Mads Amstrups exit. Victor Kløve tog backpladsen efter Mikkel Melgaard, og så var unge Marcus Burgdorf med på bænken for første gang efter en skade og fik de sidste 25 minutter på banen i stedet for Frederik Primdal Geertsen.

”Jeg er glad for at Victor Riis Overgaard fik lavet mål igen. Det er vigtigt at få ham i gang igen. Godt at se, at Jannik Mehlsen holdt i 90 minutter. Mikkel Melgaard og Jens Bisgaard Amstrup gjorde det godt, men mange på holdet leverede en godkendt indsats. Mads Amstrup bliver næppe klar til lørdag, og han er en træls mand at skulle undvære,” slutter Martin Hornbæk Nielsen.

TRIF møder lørdag kl. 13.00 VRI på udebane på NES Park i Risskov.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen