Seriefodbold: Ådalen skal vinde 5 ud af de sidste 6 kampe

Lørdag tabte Lime-Skørring klubbens bedste mandskab til topholdet NB 93, og nu ser trænerstab og spillere i stedet frem til at få pinsesolen til at danse, når rækkens ubestridte bundhold, Grundfør UI, gæster Lime Stadion.

Artiklens øverste billede
Unge Jacob 'Kometen' Andersen var medoplægger til Ådalens eneste scoring, men reddede sig også et gult kort. Foto: IF Ådalen

Det har ikke spillet for Ådalens bedste fodboldspillere i dette forår.

Efter otte af de i alt 14 turneringsrunder i Serie 3 ligger Ådalen næstsidst med blot fire sølle point. Afstanden til at kravle over nedrykningsstregen er stor - så stor, at Ådalen reelt skal vinde mindst fem af de sidste seks kampe for at klare frisag.

Vi var allerede bagud med 2-0 efter ti minutters spil, og først derefter begyndte vi at æde os ind i kampen.

Ådalen træner Jesper Møgelvang

Lørdagens udekamp på Katrinebjergskolen i det nordlige Aarhus mod NB 93 resulterede i et træls 5-1 (4-1) nederlag.

»Vi var allerede bagud med 2-0 efter ti minutters spil, og først derefter begyndte vi at æde os ind i kampen. Generelt var det en meget lige kamp, men hjemmeholdet var bedst i de to felter,” siger Ådalens cheftræner Jesper Møgelvang.

Ti minutter før pausen vippede Jacob ’Kometen’ Andersen bolden over forsvaret og ind i feltet, hvor brormand Jonas Andersen bugserede den videre til Andreas Jensen, der let kunne gøre det til 2-1.

Desværre for Ådalen scorede hjemmeholdet på det efterfølgende angreb til 3-1, og det lykkedes også de stærke forstadsaarhusianere inden pausen at score til 4-1.

Ren nedtur for gæsterne.

Giftig topscorer

Steffen Knudsen kom på banen for Ådalen i stedet for Nikolaj ’Rambo’ Voldby, og senere erstattede også unge Magnus Krovik Greve Jonas Andersen som angriber.

»Hjemmeholdet var mest på bolden i anden halvleg, men vi forsvarede os godt, og både indsats og indstilling var godkendt, men vi fik ikke rigtigt spillet os frem til det helt store,« noterer Jesper Møgelvang.

Jacob ’Kometen’ Andersen blev tildelt en advarsel ti minutter før tid, og i kampens sidste minut begik gæsterne straffespark.

»Det brugte hjemmeholdets topscorer Jonas Assenholt til at fuldende sit hattrick, og han scorede dermed sit mål nr. 13 i denne halvsæson. Han kunne sagtens begå sig en række eller to højere,« vurderer Jesper Møgelvang.

Ådalen satser nu på at få forårets anden sejr, når agterlanterne Grundfør Ui kommer til Lime i pinsen. Gæsterne er allerede dømt nede og bedømt efter resultaterne har holdet heller ikke kvalitet nok til at begå sig i Serie 3.

»Det er op ad bakke for os for tiden, men der er fortsat godt med humør på i truppen og på holdet, og nu glæder vi os alle til at skulle Grundfør UI. Forhåbentligt har vi alle mand klar til dette opgør, hvor vi skal have kickstartet vores forår,« siger Jesper Møgelvang.


Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen