Fire Grenaahold til DM - et vandt guld

Guldmedaljer til U11-holdet i Sønder Omme

Artiklens øverste billede
De fire Grenaa-hold, der var til DM, sammen med deres træner, Christian Kirkegaard. Pressebillede

I pinsen har hele fire hold fra Grenaa Badminton klub været til DM, efter at have kvalificeret sig fra sæsonens puljekampe. Faktisk var fem hold kvalificeret, men kun fire kunne stille hold på dagen.

Lørdag var pigerne fra U15, Ingfa Jørgensen, Caroline Svensson, Anastasiya Virchenko og Line Svendsen afsted i Ry, hvor de efter tre hårde holdkampe mod Jyllinge, Dalum og Hadsund måtte se sig slået af nogle meget hårdtslående drengehold.

Ligeledes var pigerne fra U11, Liva Haugaard, Lærke Kjeldsen, Mille Lund Worm og Nellie Lund Worm en tur i Sønder Omme, hvor de suverænt vandt alle tre hold kampe, mod Højbjerg, Støvring og Esbjerg, og derfor kan kalde sig danmarksmestre.

Søndag var der ligeledes to hold afsted. Mix holdet U13, Caroline Kirkegaard, Lauge Frandsen, Rasmus Brøgger og Xander Adamsen var i Vorbasse, hvor de tabte de to første holdkampe mod Vejle og Solrød, men holdt modet oppe, og kæmpede sig til en sejr over Amager.

Det sidste Grenaa-hold i aktion, var pigerne fra U15, hvor Freja Kjeldsen, Mariya Dovhun, Maja Kristensen og Sofie Søndergaard var i Grindsted, hvor de kæmpede bravt mod Solrød, Herlev/Horten og Hunderup/Sejstrup og kunne vende hjem med en flot sølvmedalje.

På trods af en meget vanskelig sæson, med adskillige måneders nedlukning af træningshallen, så er det virkelig flot at de mange spillere har kunnet holde motivationen oppe, og har klaret sig så godt.

Har man lyst til at prøve kræfter med badminton sporten, så er der altid plads til flere. Det gode ved badminton er, at man altid kan være med, uanset niveau, det handler primært om at være motiveret for at spille.

DGI afholder en badmintonskole for de 7-15 årige i Østre Hallen i uge 27.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen