Seriefodbold: Nørager B slap Skødstrup SF ud af sækken i topopgør

Nørager B var foran med 3-1, men måtte nøjes med 3-3 mod Skødstrup SF i Serie 2

Artiklens øverste billede
Mads ’Pylle’ Pedersen (tv) og Rasmus Bang Rasmussen scorede hver et mål for Nørager B i topopgøret mod Skødstrup SF. Arkivfoto: Martin Schultz

»Skødstrup SF jublede som rykkede de op. Vi var skuffede, for vi burde have vundet.«

Sådan beskriver Nørager B’s cheftræner Jeppe Friis stemningen, efter at de to top 3 hold i Serie 2 Nørager B og Skødstrup SF havde spillet 3-3 mandag eftermiddag på Nørager Stadion.

Men i det første kvarter af 2. halvleg sad vi fuldstændig på kampen og skulle have scoret 3-4 mål. Vi brændte et straffespark, men kom foran med 3-1

Jeppe Friis, træner i Nørager B.

Og det var et topopgør med både godt spil og dramatik med tre straffespark, et rødt kort til Skødstrup SF og to gule kort til Nørager B’s Sigurd Fisker og Michael Jensen i slutningen af kampen.

Nørager B var foran med 3-1 og havde kampen under kontrol, var i overtal efter en udvisning til Skødstrup SF, men alligevel slap gæsterne ud af sækken og fik med to scoringer udlignet til 3-3.

»Det var en utrolig lige 1. halvleg, hvor holdene prøvede hinanden af. Men i det første kvarter af 2. halvleg sad vi fuldstændig på kampen og skulle have scoret 3-4 mål. Vi brændte et straffespark, men kom foran med 3-1,« fortæller Jeppe Friis.

»Vi sad på kampen og varen spiller i overtal. Michael Jensen havde en stor chance for endnu en scoring. Men måske gik der nerver i kampen. Måske var vi blevet for tilfredse. Vi løb ikke længere de meter vi skulle, og vi glemte at spille bolden til rigtige steder hen,» siger Jeppe Friis om den vending kampen endte med at tage, da Skødstrup endte med at sikre sig et uafgjort resultat i stedet for at tabe kampen.

Ind og ud for Mads ’Pylle’

Nørager B var stadig uden den skadede Gökhan Tokay, og fik hjælp af de to U19 spillere Jan Ankerstjerne og Jonas Friis i topopgøret mod Skødstrup SF, selvom U19 holdet skulle spille kamp allerede om tirsdagen. Nørager B kom foran efter godt en halv time ved Mathias Fisker, der udnyttede Mads Kusk’ energiske forarbejde til scoringen til 1-1. Men gæsterne fik udlignet kort tid efter, så det stod 1-1 ved pausen i hvad Jeppe Friis kalder en ’lige kamp på et fint niveau’.

Rasmus Bang Rasmussen kom ind i 2. halvleg, og det gik ikke mange minutter før han fremtvang et straffespark, da en Skødstrup-spiller brugte hånden uden at det iøvrigt fik følger for ham. Anfører Mads ’Pylle’ Pedersen eksekverede fra 11 meter pletten, men hamrede bolden på indersiden af stolpen og ud.

Minuttet efter fik Rasmus Bang Rasmussen dog gæsternes net til at blafre, da han sparkede bolden hårdt i mål efter at Mathias Fisker havde leveret oplægget i et sandt arbejdsraseri.

Få minutter senere blev der igen dømt straffespark til Nørager B, da Mathias Fisker headede et hjørnespark på mål. En Skødstrup-spiller parerede med hånden på stregen, og det gav direkte rødt og straffespark. Mads ’Pylle’ tog bolden, og denne gang scorede han sikkert.

Her var det Nørager B skulle have snøret sækken, men midt i halvlegen fik Skødstrup SF reduceret på et straffespark, dømt mod Kasper Sortkjær for en tackling i feltet. Og fem minutter før tid fik Skødstrup SF udlignet ved Rasmus Lundbergs anden scoring.

To mål af Kristoffer ’Bubber’ Frandsen

Dermed spolerede Skødstrup SF for anden gang i sæsonen festen for Nørager B, for Skødstrup SF er foreløbig det eneste hold, som har besejret Nørager B. I de to topholds første kamp vandt Skødstrup SF med 3-2 på Studstrup Stadion. De to hold ligger tæt i toppen side om side med Fuglebakken KFUM, og alt tyder på, at oprykkeren skal findes blandt disse tre hold.

Nørager B gik ud til kampen mod Skødstrup SF med en pæn portion selvtillid efter at holdet fredag aften havde slået oprykkerne fra AH 2012 med 4-1 efter at have været foran med 4-0 på to mål af Kristoffer ’Bubber’ Frandsen og et mål af Mathias Fisker og U19 spilleren Jeppe Pedersen.

»Kampen blev spillet på en fantastik bane både hvad stand og størrelse angår. Det var en sjælden set bane på vores niveau og en superligakamp værdig,» lyder det fra Nørager B’s cheftræner Jeppe Friis.

»Vi fik først scoret efter 25 minutter, men derefter var det som om gassen gik af AH 2012’s ballon, og vi sad på resten af kampen. Det blev en flot kamp på en god bane, hvor vi spillede bolden fint rundt. Vi skiftede en del ud og kampen faldt i niveau i 2. halvleg,« slutter Jeppe Friis.

Nørager B spiller lørdag kl. 16.00 lokalopgør mod Østdjurs 91 på Trustrup Stadion – en af sæsonens højdepunkter i Serie 2. Det er aldrig kedeligt, og der er garanti for fight og drama i opgøret mellem de to lokalrivaler.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen