Fodbold i Nimtofte: Få et adrenalinkick lørdag formiddag

Nimtofte borger inviterer til motionsfodbold hver lørdag på Nimtoftes gamle og hæderkronede fodboldbane. Alle kan være med.

Artiklens øverste billede
Kom og tril fodbold på Nimtofte Stadion lørdag klokken 9. Alle kan være med til en god times spil på to mål. Foto: Arkivfoto

Nimtofte Stadion, der har plads ved Midtdjurs Friskole, var i tidligere tider en velbesøgt hjemmebane, når repræsentanter fra lokale Nimtofte Boldklub og senere IF Midtdjurs entrerede den fine bane og bød gæstende hold op til dans.

I mange år har banen ligget brak og har kun været benyttet til Friskolens idrætstimer og ved den årlige byfest.

Det har Kim S. Christensen, 54, sat sig for at lave om på.

I de unge år var han en dygtig fodboldspiller, men støvlerne har stået på hylden siden da og samlet støv. Lysten til at trille med den runde bold, verdens bedste legetøj, er imidlertid fortsat intakt.

Ligesom mange andre har han haft en masse gode oplevelser med fodbolden. Han tænker fortsat tilbage på glæden ved at komme på græs i foråret, eller når det lykkedes ham at tage bolden fra ham den hurtige - eller måske da han scorede sit første hovedstødsmål.

Man skal blot dukke op i idrætstøj og tennissko eller fodboldstøvler og så være klar på at give den gas i en god time,

Kim S. Christensen


Derfor inviterer Kim S. Christensen nu ligesindede til en omgang motionsfodbold hver lørdag på Nimtofte Stadion.

»Jeg håber, at mange har lyst til at være med,« siger Kim S. Christensen.

Motionsfodbold er for begge køb, der gerne vil spille fodbold på uforpligtende vilkår og med udgangspunkt i det simple spil til to mål.

»Der er ingen betingelser for at kunne være med. Man skal blot dukke op i idrætstøj og tennissko eller fodboldstøvler og så være klar på at give den gas i en god time, hvor vi både får motioneret, hygget og grinet.«

Piger og drenge, kvinder og mænd - uanset alder - er velkommen, og det er komplet ligegyldigt, om man har spillet før, har landsholdspotentiale eller synes, at man er på niveau med Messi.

»Vi skal jo af med alt det corona-fedt, vi har fået på maven det seneste år, så mød op med et smil på læben og godt humør. Tilmed er det gratis,« understreger Kim S. Christensen, der hver lørdag tager stilling til, om der basis for at benytte fodboldbanen eller man spiller på Midtdjurs Friskoles multibane. Det afgør antallet af fremmødte.

Bedste motionsform

PS! Husk, det er videnskabeligt bevist, at fodbold isoleret set er en sundere motionsform end både fitness og løb.

Fodboldtræning booster hjerte-sundheden og er alle tiders træningsform for patienter med livsstilssygdomme – også selvom man er oppe i alderen og aldrig har spillet fodbold før.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen