Ikke kun i Parken: EM i fodbold kan også ses på Ceres Park i Aarhus

Aarhus Kommune inviterer sammen med Ceres Park & Arena aarhusianerne til storskærmsarrangement på byens fodboldstadion, hvor Danmarks kampe ved sommerens EM-slutrunde vises.

Artiklens øverste billede
Der vil være plads til flere tusinde mennesker på tribunerne, når Danmarks EM-kampe bliver vist på storskærm. Arkivfoto: Rune Aarestrup Pedersen

Det kan godt være, at det er i Parken i København, at det danske herrelandshold i fodbold om under to uger spiller sin første kamp ved EM, men i Aarhus bliver det også muligt at være med i fodboldfesten.

Inde på AGF’s hjemmebane bliver der nemlig sat storskærme, når Aarhus Kommune i samarbejde med Ceres Park & Arena inviterer aarhusianerne til at se de danske slutrunde-kampe på byens stadion.


Det oplyser Ceres Park & Arena i en pressemeddelelse.

»Jeg glæder mig til en fantastisk fodboldfest. Vi vil gerne give alle en mulighed for at være sammen igen. Jeg glæder mig til, at vi kan samles om landsholdet igen - synge nationalsangen og juble, når Danmark scorer. Vi trænger til den slags store fælles oplevelser igen, så jeg er meget glad for, at vi nu kan invitere til EM på Ceres Park og dermed også trække fodboldfesten vest for Storebælt,« siger Rabih Azad-Ahmad (RV), der er rådmand for Kultur og Borgerservice i Aarhus Kommune, i pressemeddelelsen.

Til storskærmsarrangementerne bliver coronareglerne for større arrangementer med et siddende publikum fulgt, hvilket gør det muligt at samles op til flere tusinde mennesker i sektioner af 500 personer, som man kender det fra den netop overstået Superliga-sæson. Der vil blive opsat syv storskærme inde på stadion, hvor tribunerne åbnes, så man sammen kan se kampene, nyde fællesskabet med andre fans og forhåbentlig opleve dansk landsholdssucces.

»Vi er glade for, at vi kan stille stadion til rådighed i et godt samarbejde med Aarhus Kommune. Vi har tidligere fyldt Ceres Park til landskampe inde på banen. Denne sommer bliver det så på storskærme, men med garanti med den samme gode stemning, der altid er i Aarhus, når landsholdet løber på banen,« siger Hanne Bisbo Stadsgaard, der er eventchef i Ceres Park & Arena.


jwh

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen