Fodbold: EM-brag vises på storskærm på Grenaa Stadion

Danmark-Belgien kan opleves på 18 kvadratmeter skærm.

Artiklens øverste billede
Fodbold opleves bedst i selskab med andre fodboldfans. Det kan man opleve, når Danmark møder Belgien og kampen kan ses på storskærm på Grenaa Stadion.Foto: Andreas Haubjerg, Politiken

Danmark-Belgien regnes for den afgørende kamp for de rød-hvide, når der spilles EM i fodbold med fire kampe placeret i Parken i København.

På det stadion skal man være mere end heldig - eller kommunalpolitiker i København - for at få en plads, men når Danmark møder Belgien torsdag 17. juni klokken 18, kan man opleve stadionstemning og se kampen på storskærm på Grenaa Stadion.

Så populært sagt kan man sige, at man her er velkommen til at medbringe både klapstol og klaphat.

Morten Torp Nielsen, FC Djursland

Det er Morten Torp Nielsen fra FC Djursland, der har taget initiativet til at skrabe penge sammen til at leje en skærm på hele 18 kvadratmeter. FC Djursland, Grenaa IF Fodbold og Grenaa Idrætscenter bidrager med praktisk hjælp, mens Norddjurs Kommune har givet et økonomisk bidrag, ligesom FC Djursland vil forsøge at sælge sponsorater hos lokale virksomheder.

»Vi håber naturligvis at få indtægter ved salg af pølser og drikkevarer. Der er maksimalt plads til 1000 tilskuere, som skal tilmelde sig på grenaaif.dk. Tilskuerne vil blive delt i to sektioner á 500 - og alle skal sidde med front mod skærmen. Så populært sagt kan man sige, at man her er velkommen til at medbringe både klapstol og klaphat,« siger Morten Torp Nielsen.

Der vil i timerne op til kampen være forskellige aktiviteter foran Grenaa Stadion, og arrangørerne har bevidst valgt kampen mod Belgien. Dels fordi den er en sportslig lækkerbisken og dels fordi kamptidspunktet gør det til en børnevenlig oplevelse.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen