Tættere på nedrykning: Nederlag til FC Skanderborg

Chancen for at overleve i række er yderst spinkel.

Artiklens øverste billede
FC Skanderborgs bedste herrehold er på vej ud af Jyllandsserien efter nyt nederlag.

Det ligner en nedrykning for FC Skanderborgs bedste herrer, der spiller i Jyllandsserien, efter at lørdagens hjemmekamp mod Egen UI blev tabt 2-3 på team.blue arena.

FC Skanderborgs refererer følgende fra kampen:

Kampen blev spillet i høj solskin, og der var kun spillet 1 minut, da Viktor Larsen med brystet lagde en bold af til Nassim Bendaoud, som flugtede bolden i mål til Skanderborg-føring. En virkelig stærk start, og stemningen i skoven var sat.

Efter 10 minutters spil fik Egen UI tilkendt et tvivlsomt straffespark og vores keeper Morten Pless fik samtidig gult kort og 10 minutters udvisning. Mads Fiszman tog målmandstrøjen og handskerne på, og meget var tæt på at redde det efterfølgende straffespark, som desværre dog blev sparket ind til udligning 1-1.

Skanderborg kæmpede godt og hårdt med en mand i undertal og en markspiller på mål, og formåede at holde Egen UI fra at score yderligere.

EgenUI kom desværre foran 1-2 kort efter, at Pless var kommet tilbage på målet, og Skanderborg havde lidt problemer med at få spillet til at fungere, og blev efter en halv times spil ramt af endnu en 10 minutters udvisning. Stillingen holdt frem til pausen.

Brændte flere chancer

Skanderborg kom på banen til 2. halvleg med ny energi, god tænding og godt spil, og havde flere chancer til at score både 2 og 3 mål, men bolden blev blokeret foran mål eller skudt forbi.

Der stod FCS på det hele i 2. halvleg, og bolden blev spillet godt rundt, og det var et frustreret Egen-hold, som ikke havde bolden meget. Desværre skete det igen, at modstanderne på en dødbold fik scoret et hovedstødsmål, og FCS var dermed bagud 1-3 med 10 minutter tilbage af kampen.

Egen fik kort efter en spiller udvist, og FCS lagde et tungt pres på Egen, hvilket resulterede i flere store chancer, men bolden ville desværre ikke over stregen. Der skulle en dødbold til i kampens sidste sekunder, før FCS fik reduceret. Frederik Færch sparkede et godt frispark, som blev rettet lidt af og gik mål til slutstillingen 2-3.

Et nederlag som desværre betyder, at FCS med 3 kampe tilbage i Jyllandsserien lige nu ligger til nedrykning til serie 1, og med en meget spinkel chance for overlevelse.

FC Skanderborg stillede med følgende hold: Morten Pless, Rasmus Henriksen, Oliver Ilsø, Mads Fiszman, Oliver Vangkilde, Sebastian Rydahl, Oskar Skovhus, Viktor Larsen, Yoshua Bania, Otto Hartmann, Nassim Bendaoud og på bænken Martin Bruun, Frederik Færch og Rajmond Xhenajeva.

cns

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen