Vild finale-plan: Sådan vil DBU sende 1.000 fans fra Danmark til England

Det er kun danskere, der bor i England, som kan få adgang til Danmarks EM-semifinale på Wembley Stadium i London, men spiller landsholdet sig videre til finalen, så har DBU en plan, der kan sende 1.000 danskere af sted.

Artiklens øverste billede
Der var stor glæde i Aserbajdsjans hovedstad Baku, efter Danmark lørdag aften spillede sig i semifinalen. Foto: Finn Frandsen

Det bliver ikke en mulighed for fodboldglade danskere at tage rejsen til London for at se Danmarks semifinalekamp mod England på Wembley Stadium. Det tillader de engelske coronarestriktioner simpelthen ikke, fordi man som dansker skal selvisolere sig i ti dage efter ankomsten til England, og da kampen spilles på onsdag, kan det i sagens natur ikke lade sig gøre at nå kampen.

Dermed er det kun danskere, der bor i England, som kan få lov til at komme ind på stadion og opleve den første danske EM-semifinale i 29 år.

Men, hvis Danmark onsdag aften vinder over England og dermed skal spille finale søndag 12. juli, så har DBU en plan for, hvordan der kan komme danskere ind på Wembley, hvor finalen også skal spilles.

Det afslører Ronnie Hansen, der er kommerciel direktør i DBU, til B.T.

»Hvis vi skulle gå i finalen, så får vi lov til at flyve 1.000 mennesker ind fra Danmark. De vil i så fald komme ind uden at være i kontakt med englændere overhovedet, hvor de går direkte fra flyet, videre til en bus og ind på stadion og derefter hjem igen,« siger han til B.T.

Først skal Danmark dog lige slå England i semifinalen, som spilles onsdag aften klokken 21.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Lokalavisens nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse og tryk tilmeld.
d

jwh

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen